Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Koulutussuunnittelija, Opetuksen kehittäminen

Oletko innostava ja kehittämishenkinen opetusalan moniosaaja?

Etsimme koulutussuunnittelijaa laajaan ja mielenkiintoiseen tehtäväkenttään. Tehtävä on määräaikainen 28.2.2023 saakka ja aloitusajankohdasta sovitaan erikseen.

Koulutussuunnittelijana työskentelet asiantuntijana opetuksen kehittäjien tiimissä opetuksen kehittämisen palvelualueella suomenkielisen perusopetuksen tulosyksikössä.

Työtehtäviisi kuuluu opetuksen ja osaamisen sekä perusopetuksen opetussuunnitelmien kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Koulutussuunnittelijana suunnittelet erilaisia osaamisen kehittämisen kokonaisuuksia sekä koordinoit niiden toteuttamista. Koordinoit eriteemaisia opetuksen kehittämisen verkostoja ja osallistut pedagogisten tieto- ja viestintäteknologiapalveluiden ja oppimisympäristöjen kehittämiseen.

Koulutussuunnittelijana osallistut valtionavustusten hakuun sekä koordinoit avustusten tuella toteutettavaa projektikehittämistä Espoon kouluissa. Tehtäviisi kuuluu myös kasvun ja oppimisen lautakunnan päätösvalmistelua sekä muita ajankohtaisia projektipäällikkö- ja asiantuntijatehtäviä.

Työpaikan nimi: Espoon kaupunki, Suomenkielisen perusopetuksen tulosyksikkö, Opetuksen kehittämisen palvelualue, Karaportti 1, 02610 Espoo

Työaika: 36 h 15 min/viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään vankkaa osaamisen kehittämisen suunnittelun ja toteutuksen hallintaa, perusopetuksen opetussuunnitelman tuntemusta ja kiinnostusta opetussuunnitelman kehittämiseen. Lisäksi edellytetään kokemusta kehittämishankkeiden menestyksellisestä toteuttamisesta sekä kokemusta opetushallinnon tehtävistä.

Arvostamme yleissivistävän koulutuksen kokonaisuuden tuntemusta, kokemusta opetushenkilöstön osaamisen kehittämisestä, kokemusta yhteistoiminnallisista ja osallisuutta tukevista toimintamuodoista opetusalalla, verkosto-osaamista, opetusosaamista sekä kokemusta päätösten valmistelusta.
Osaat johtaa omaa työtäsi sekä vastuullasi olevia prosesseja. Sinulla on erinomaiset viestintä-, vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Hallitset monipuolisesti nykyaikaisia koulutus- ja osaamisen kehittämisen menetelmiä. Olet taitava valmistelemaan esityksiä.
  
Suomenkielinen perusopetus järjestää lapsille ja nuorille oppilaslähtöistä, korkeatasoista ja alueellisesti yhdenvertaista perusopetusta. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Toimimme yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja toisen asteen toimijoiden kanssa. Suomenkielisiä peruskouluja on yhteensä 75, ja niissä opiskelee noin 30 500 lasta ja nuorta.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa opetuksen kehittämisen päällikkö Asko Lippo, asko.lippo (at) espoo.fi, p. 043 8257554
Työpaikan osoite: Karaportti 1, 02610 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3533,83 €/kk
Työ alkaa: 1.3.2022 - 28.2.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 07.02.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-13-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 26.01.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11182939

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Koulutussuunnittelija, Opetuksen kehittäminen

Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 07.02.2022

Jaa työpaikkailmoitus