Skip to main content

Kuljettaja keikkatyöhön

Hei, kuljetusalan ammattilainen! Kaipaatko opintojesi tai työsi oheen lisätunteja?

Etsimme asiakasyrityksellemme Eden Springs Finland Oy keikkaluontoiseen työhön ammattitaitoista kuljettajaa Tampereen tiimiin. Eden Springs Finland Oy tarjoaa asiakasyrityksilleen innovatiivisia vesi- ja kahviratkaisuja korkealaatuisten tuotteidensa ja palvelujensa avulla ja on Euroopan johtava työpaikkojen vesi- ja kahviratkaisujen tarjoaja.

Työtehtäviisi kuuluvat pääasiallisesti tuotteiden kuljetukset ja toimitukset asiakkaille Pirkanmaan talousalueella, ennen kaikkea Tampereella. Kuljetuksia on toisinaan myös Vaasan seudulle. Taustastasi riippuen myös laiteasennukset ja -huollot voivat olla osa työpäivääsi. Työ on fyysisesti raskasta, sillä työhön sisältyy noin 20 kg painavien tuotteiden kantamista ja kuljettamista.

Voit olla vielä urasi alussa tai lisätyötä kaipaava konkari, kunhan sinulla on sekä C-ajokortti että ammattiajopätevyys. Sinulla on myös hyvä aluetuntemus Pirkanmaan suunnalta sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot, sillä kuljettajana työnkuvaasi sisältyy asiakastyöskentelyä.

Saat työsuhteen alussa hyvän perehdytyksen sekä jakelutyöhön että tuotteisiin. Työaika painottuu arkeen ja päiväsaikaan. Kuljettajaa voi aloittaa työt sopimuksen mukaan ja työtä on tarjolla 1-2 päivää viikossa ja loma-aikoina töitä on tarjolla kokoaikaisesti. Palkkauksessa noudatetaan kotitalouskone- ja kodintekniikkahuollon sekä palveluautomaattialan työehtosopimusta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Sanna Heikkilä puh: 0405753208, sanna.heikkila@adecco.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sanna Heikkilä, sanna.heikkila@adecco.fi

Kuljettaja keikkatyöhön

Tampere
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 15.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus