Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kuljetusesimies K-ryhmään

K-ryhmä / K-logistiikka etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Vantaalle jakelusta vastaavaa

K U L J E T U S E S I M I E S TÄ

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Vantaalle jakelusta vastaavaa kuljetusesimiestä vastaamaan K-ryhmän päivittäistavarakaupan kuljetuksista. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta
- kokemusta esimiestyöstä
- kokemusta päivittäistavarakaupanjakelusta
- K-logistiikan toimintojen ja järjestelmien tunteminen sekä alan koulutus
- järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta
- pystyt pitämään langat käsissä kiireenkin keskellä
- hahmotat suurempiakin kokonaisuuksia ja ymmärrät miten tekemäsi ratkaisut vaikuttavat kokonaisuuden läpimenoon

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme Sinulle paljon vauhdikasta ja vastuullista työtä sekä mahdollisuuden kehittää toimintaa, järjestelmiä sekä itseäsi menestyvässä Kaupan alan logistiikkaympäristössä. Annamme Sinulle Kesko-konsernin ammattilaisten tuen työssäsi.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa keskiviikkona 1.12. & 8.12 klo 14:00 – 16:00 välisenä aikana Aluepäällikkö Sami Onkalo puh 010 5328405

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 18.12.2021 mennessä alla olevan linkin kautta

K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Kuljetusesimies K-ryhmään

Uusimaa
Vantaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 19.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus