Skip to main content

Kulttuurituottaja

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Kulttuuri
 
Silkkitehtaantie 5, (PL 1410) 01030 Vantaan kaupunki

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.11.2021 tai sopimuksen mukaan 

Kulttuuri on merkittävä kilpailutekijä Vantaan kehittämisessä. Tule tuottamaan ja koordinoimaan yhdessä kulttuuritapahtumia. 

Rohkea ja rento Vantaa haluaa sinut, dynaaminen kulttuurituottaja tekemään tapahtumia Vantaalle. Olet työtäsi rakastava ja yhteistyöstä innosunut tekijä, joka saa muutkin syttymään. Olet avoin ja välitön kaikissa kohtaamisissa ihmisten kanssa. Uskallat ehdottaa ja ideoida uutta sekä osaat toteuttaa visiosi myös käytännön tasolla. Olet joustava ja mukautumiskykyinen tiimipelaaja, joka ei pelkää haasteita. Osaat sopeutua muutoksiin ja ottaa tilanteen haltuun lyhyelläkin varoitusajalla. Sinulla on arvojemme mukainen asenne kaikessa toiminnassasi – Me onnistumme yhdessä!

Olet halukas kehittämään Vantaata tapahtumien kaupungiksi, tarttumalla rohkeasti uusiin mahdollisuuksiin ja toivottamaan tervetulleeksi uudet kulttuuritapahtumat ja festivaalitoimijat.  

Tehtävänkuva sisältää tapahtumien tuottamista, tapahtumamarkkinointia ja viestintää sekä vapaaehtoistoiminnan kehittämistä.  Sähköiset viestimet ja ohjelmistot ovat osa osaamistasi.  Tehtävä edellyttää oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta.  


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai korkeakoulututkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme:  monipuolista kokemusta tapahtumatuotannosta, hyviä viestinnäntaitoja, tuntemusta vapaaehtoistoiminnasta ja kykyä verkostoitua. Odotamme myös hyviä työyhteisötaitoja, organisointikykyä, ripeyttä ja paineensietokykyä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

kulttuuripäällikkö

Karimäki Reeli

0405241403

reeli.karimaki@vantaa.fi
Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.