Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kumituotevalmistaja Teknikum Oy:lle

Kumituotevalmistaja Teknikum Oy:lle

Teknikum on johtava pohjoismainen polymeeriteknologia-alan konserni, jonka ratkaisut auttavat asiakkaita ympäri maailmaa. Yhtiö on perustettu vuonna 1989. Teknikum-konserniin kuuluu neljä tehdasta Suomessa, yksi tehdas Unkarissa, myyntiyhtiö Saksassa ja myyntiedustus Venäjällä. Teknikum-konserni työllistää noin 600 henkilöä ja sen liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa.

Haemme nyt kumituotevalmistajaa Teknikumin Kiikan tehtaalle. Työ on monipuolista vuorotyötä mm. hartsivalun parissa. Työ vaatii tekijältään tarkkuutta, huolellisuutta, oma-aloitteisuutta sekä valmiuksia suoriutua myös pienistä käyttäjäkunnossapitotöistä.

Näissä tehtävissä odotamme sinulta hyvää työmotivaatiota ja kädentaitoja, reippautta, itsenäistä työotetta ja halua oppia uusia tehtäviä. Työssä käytetään kemikaaleja, joten se ei sovellu hakijalle jolla on astma tai voimakkaita allergioita. Työ on melko fyysistä, joten hyvä kunto helpottaa työn tekemistä.

Aiempi kokemus tuotantotöistä tai tekniset opinnot antavat hyvän lähtölaukauksen tehtävässä menestymiseen ja ne nähdään etuna hakuvaiheessa.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät vuoden loppuun.

Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16:
Antti Tuhkala: 050 591 6014 antti.tuhkala@bolt.works

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Kumituotevalmistaja Teknikum Oy:lle

38200 Sastamala
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus