Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kumituotevalmistaja Teknikumille

Kumituotevalmistaja Teknikumille

Teknikum on johtava pohjoismainen polymeeriteknologia-alan konserni, jonka ratkaisut auttavat asiakkaita ympäri maailmaa. Yhtiö on perustettu vuonna 1989. Teknikum-konserniin kuuluu neljä tehdasta Suomessa, yksi tehdas Unkarissa, myyntiyhtiö Saksassa ja myyntiedustus Venäjällä. Teknikum-konserni työllistää noin 600 henkilöä ja sen liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa.

Haemme Teknikum Oy:lle kumituotevalmistajaa Kiikan tehtaalle.

Työ on monipuolista vuorotyötä mm: hartsivalun parissa. Työ vaatii tekijältään tarkkuutta, huolellisuutta, oma-aloitteisuutta sekä valmiuksia suoriutua myös pienistä käyttäjäkunnossapitotöistä.

Näissä tehtävissä odotamme sinulta hyvää työmotivaatiota, reippautta, itsenäistä työotetta, tarkkuutta ja halua oppia uusia tehtäviä. Aiempi kokemus tuotantotöistä tai tekniset opinnot antavat hyvän lähtölaukauksen tehtävässä menestymiseen ja ne nähdään etuna hakuvaiheessa. Toivomme sinulta myös vuorotyövalmiutta.

Kyseessä on 6 kuukauden määräaikainen vuokratyösuhde. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kansainvälisessä yhtiössä ja mahdollisuudet kehittyä kannustavassa työyhteisössä.

Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme työpaikan sopivan työntekijän löytyessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16:
Antti Tuhkala: 050 591 6014 antti.tuhkala@bolt.works

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Kumituotevalmistaja Teknikumille

38200 Sastamala
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus