Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

KUMPPANIVASTAAVA

Aluekumppanuudet -tiimi vastaa Elenialla alueellisten urakointikumppaneiden johtamisesta, yhteistyöstä, töihin liittyvästä sidosryhmäyhteistyöstä sekä tilaus-toimitus-ketjun kehittämisestä. Tiimin johdettava vuosittainen kokonaisuus on noin 40 miljoonaa euroa ja se koostuu sähköverkon rakentamiseen, kunnossapitoon, vianhoitoon ja palvelutöihin liittyvistä työtilauksista. Tiimimme vastuulla on näiden töiden läpivienti ja toteutus, huolehtien samalla turvallisuudesta, asiakaskokemuksesta, ympäristöstä, laadusta ja budjetista.

Haemme nyt tiimiin KUMPPANIVASTAAVAA. Tehtävässä huolehdit vastuullasi olevalta aluekumppanilta tilattujen töiden tavoitteiden mukaisesta toteutuksesta. Viet projektit ja työt tuloksellisesti maaliin, teet töihin liittyvää laadun- ja turvallisuustason valvontaa sekä toimit turvallisuuskoordinaattorina vastuullasi olevissa töissä. Kehität kumppanuutta, toimintamalleja ja toiminnan kokonaislaatua yhteistyössä kumppaneiden kanssa. Työssäsi sinua tukevat tiimimme muut kumppanivastaavat ja tarkastusinsinöörit sekä Elenian muiden tiimien asiantuntijat. Kumppanivastaavan työssä jokainen päivä on erilainen, emmekä usko, että sinäkään tulet meillä tylsistymään.

Oikean osaajan tuntomerkit

Sinulla on sähkövoimatekniikan AMK Insinöörin tai DI:n tutkinto ja näyttöjä sähköverkon rakennuttamisesta tai vastaavista urakointitehtävistä. Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Hyviä yhteistyö-, neuvottelu- ja kokoustaitoja eri sidosryhmiemme kanssa
  • Rohkeutta esittää perusteltuja mielipiteitä ja päätöksentekokykyä
  • Luontaista itseohjautuvuutta ja joukkuepelaajan asennetta
  • Kykyä tarkastella tilanteita sekä kokonaisuuden että palveluntuottajan näkökulmasta

Eduksesi luetaan S1-pätevyys sekä rakennusalan sopimuskäytäntöjen tuntemus.

Meissä on virtaa

Energia on arjen perusta – niin asiakkaillemme kuin työyhteisöllemmekin. Tässä roolissa tarjoamme haastavan ja palkitsevan työn, osaavien kollegoiden tuen sekä monipuoliset mahdollisuudet osaamisesi ja oman työsi kehittämiseen. Aluekumppanuudet -tiimin sisällä on selkeät vastuut ja vastuuta myös mielellään otetaan.  Teemme töitä nykyaikaisilla järjestelmillä, joilla varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen sähkön jakelun ja arjen sujumisen. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja olemme savuton sekä päihteetön työpaikka. Modernit toimitilamme sijaitsevat Tampereella.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemus ansioluetteloineen viimeistään 30.5.2021 oheisen hakulinkin kautta. Aluekumppanuuspäällikkö Olli Mäntyranta (p. 040 669 5530) antaa tarvittaessa lisätietoa niin tehtävästä kuin Eleniasta työnantajana. Jos haluat kysyä tarkasti kumppanivastaavan päivittäisestä työstä tai kuulla tiimistämme suoraan tiimiläiseltä, voit soittaa Mika Bisterille (p. 040 141 6910). Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä, sillä kerromme mielellämme työtehtävästä, tiimistä ja elenialaisuudesta lisää! Myös soittopyyntö tekstiviestilllä on hyvä tapa tavoitella.

 

Elenia

Elenia on Suomen toiseksi suurin sähköverkkoyhtiö ja energia-alan palveluntuottaja. Meillä tehdään mielenkiintoisia ja vastuullisia töitä, yhdessä osaavien työkavereiden kanssa. Pitkäjänteisellä ja vastuullisella jakeluverkkomme kehitystyöllä varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen sähkön jakelun ja arjen sujumisen. Verkkoliiketoiminnan lisäksi olemme energia-alan palvelutuottaja. Tuotamme eri asiakasyrityksille monipuolisia energia-alan palveluita sekä asiakaspalvelua ohjelmistorobotiikkaa hyödyntäen. Tuemme henkilöstömme työkykyä ja olemme savuton sekä päihteetön työpaikka.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

KUMPPANIVASTAAVA

Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 31.05.2021

Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti