Skip to main content

KUMPPANIVASTAAVA SÄHKÖVERKKOTÖIHIN

KUMPPANIVASTAAVA SÄHKÖVERKKOTÖIHIN

Aluekumppanuudet -tiimin johdettava vuosittainen kokonaisuus on noin 40 miljoonaa euroa ja se koostuu sähköverkon rakentamiseen, kunnossapitoon, vianhoitoon ja palvelutöihin liittyvistä työtilauksista. Tiimi vastaa alueellisten sähköverkon urakointikumppaneiden johtamisesta, yhteistyöstä, töihin liittyvästä sidosryhmäyhteistyöstä sekä tilaus-toimitus-ketjun kehittämisestä. Huolehdimme töiden läpiviennistä ja toteutuksesta, turvallisuusvaatimukset, asiakaslupaukset, ympäristö, laatu ja budjetti huomioiden.

Haemme nyt tiimiin KUMPPANIVASTAAVAA. Tehtävässä huolehdit vastuullasi olevalta aluekumppanilta tilattujen töiden tavoitteiden mukaisesta toteutuksesta. Viet projektit ja työt tuloksellisesti maaliin, teet töihin liittyvää laadun- ja turvallisuustason valvontaa sekä toimit turvallisuuskoordinaattorina vastuullasi olevissa töissä. Kehität kumppanuutta, toimintamalleja ja toiminnan kokonaislaatua yhteistyössä kumppaneiden kanssa. Työssäsi sinua tukevat tiimimme muut kumppanivastaavat ja tarkastusinsinöörit sekä Elenian muiden tiimien asiantuntijat. Kumppanivastaavan työssä jokainen päivä on erilainen, emmekä usko, että sinäkään tulet meillä tylsistymään.

Oikean osaajan tuntomerkit

Etsimme sähkövoimatekniikan AMK Insinöörin tai DI:n tutkinnon omaavaa, hyvillä yhteistyötaidoilla varustettua pelikaveria. Toivomme, että sinulla on kokemusta sähköverkon rakennuttamisesta tai vastaavista urakointitehtävistä. Lisäksi tehtävässä menestymistä tukee rohkeus esittää perusteltuja mielipiteitä, jämäkkä päätöksentekokyky sekä luontainen itseohjautuvuus ja kyky ottaa vastuuta.

Eduksesi luetaan S1-pätevyys ja rakennusalan sopimuskäytäntöjen tuntemus sekä ymmärrys kokonaisuudesta palveluntuottajan näkökulmasta.

Meissä on virtaa

Energia on arjen perusta – niin asiakkaillemme kuin työyhteisöllemmekin. Tässä roolissa tarjoamme haastavan ja palkitsevan työn, osaavien kollegoiden tuen sekä monipuoliset mahdollisuudet osaamisesi ja oman työsi kehittämiseen. Aluekumppanuudet -tiimin sisällä on selkeät vastuut ja vastuuta myös mielellään otetaan.  Teemme töitä nykyaikaisilla järjestelmillä ja joustavilla työaikaratkaisuilla, jotta varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen sähkön jakelun ja arjen sujumisen. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja olemme savuton sekä päihteetön työpaikka. Modernit toimitilamme sijaitsevat Tampereella.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemus ansioluetteloineen viimeistään 22.5.2022 oheisen hakulinkin kautta. Aluekumppanuuspäällikkö Olli Mäntyranta (p. 040 669 5530) antaa tarvittaessa lisätietoa niin tehtävästä kuin Eleniasta työnantajana. Jos haluat kysyä tarkasti kumppanivastaavan päivittäisestä työstä tai kuulla tiimistämme suoraan tiimiläiseltä, voit soittaa Mika Bisterille (p. 040 141 6910). Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä, sillä kerromme mielellämme työtehtävästä, tiimistä ja elenialaisuudesta lisää! Mikäli et heti saa meitä kiinni, voit jättää soittopyynnön tekstiviestillä.

Elenia on Suomen toiseksi suurin sähköverkkoyhtiö ja energia-alan palveluntuottaja. Meillä tehdään mielenkiintoisia ja vastuullisia töitä, yhdessä osaavien työkavereiden kanssa. Pitkäjänteisellä ja vastuullisella jakeluverkkomme kehitystyöllä varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen sähkön jakelun ja arjen sujumisen. Verkkoliiketoiminnan lisäksi olemme energia-alan palvelutuottaja. Tuotamme eri asiakasyrityksille monipuolisia energia-alan palveluita sekä asiakaspalvelua ohjelmistorobotiikkaa hyödyntäen. Tuemme henkilöstömme työkykyä ja olemme savuton sekä päihteetön työpaikka.

Haku alkaa 6. toukokuuta 2022 ja päättyy 22. toukokuuta 2022, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Elenia

Elenia on Suomen toiseksi suurin sähköverkkoyhtiö ja energia-alan palveluntuottaja. Teemme pitkäjänteistä ja vastuullista jakeluverkkomme kehitystyötä, jotta varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen sähkön jakelun ja arjen sujumisen. Sähköverkkomme sijaitsee yli sadan kunnan alueella kuudessa eri maakunnassa. Verkkoliiketoiminnan lisäksi olemme energia-alan palvelutuottaja. Tuotamme eri asiakasyrityksille monipuolisia energia-alan palveluita sekä asiakaspalvelua ohjelmistorobotiikkaa hyödyntäen. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja olemme savuton sekä päihteetön työpaikka.

 Kotisivu  LinkedIn  Facebook  Twitter  Youtube  Instagram

Sijainti: Patamäenkatu 7

KUMPPANIVASTAAVA SÄHKÖVERKKOTÖIHIN

Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus