Skip to main content

Kumppanuuspäällikkö / Suomen Erillisverkot Oy, Espoo, Turku tai Jyväskylä


Suomen Erillisverkot -konserni hakee

Kumppanuuspäällikköä

Liiketoimintamme kehittyessä etsimme joukkoomme vastuulliseen ja itsenäiseen kumppanuuspäällikön tehtävään sitoutuvaa osaajaa. Tehtävässä vastaat kumppanuushallinnasta seuraamalla konsernin ja sen kumppanien sekä alihankkijoiden välisiä kaupallisia ja sopimuksellisia suhteita. Työssäsi pääset kehittämään erityistehtäväyhtiön kumppanihallintamallia.

Työskentelypaikkasi on joko Espoo, Turku tai Jyväskylä. Voit myös työskennellä joustavasti etätöissä.

Hae meille, jos

  • osaat sujuvasti lukea sopimuksia ja ymmärrät sopimusten velvoittavuuden
  • olet aiemmin toiminut kumppani- ja/tai asiakkuustehtävissä
  • sinulla on hyvä suomen ja englannin suullinen sekä kirjallinen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi
  • jos sinulla on kiinnostusta tai kokemusta julkisista hankinnoista
  • olet valmis matkustamaan kotimaassa.

Kumppanuuspäällikkönä työskentelet osana osaavaa tiimiä, jonka päätehtävä on tukea asiakkaitamme digitalisaation tiellä. Erillisverkoissa verkostosi koostuu asiakkaista ja kumppaneista sekä kollegoinasi toimivista asiantuntijoista, tuotepäälliköistä ja asiakasvastaavista.

Arvostamme näyttöjä osaamisesta, ennakkoluulotonta ja ratkaisukeskeistä asennetta sekä halua oppia ja kehittyä.

”Meillä Erillisverkoissa on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja onnistua yhdessä kollegoiden ja kumppaniemme kanssa. Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa, kehittyvässä organisaatiossa”, toimitusjohtajamme Timo Lehtimäki kiteyttää.

Tehtävä sijoittuu Suomen Erillisverkot Oy:n Hankintatoimeen.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Lisäksi tehtävät vaativat todistuksen huumausainetestistä.

Lisätietoja kumppanuuspäällikön tehtävästä saat lähettämällä viestin osoitteeseen rekry@erillisverkot.fi otsikolla ”Kumppanuuspäällikkö”.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 26.9.2021 mennessä.

Suomen Erillisverkot -konsernin tehtävänä on turvata yhteiskunnan kriittistä johtamista ja tietoyhteiskunnan palveluja kaikissa olosuhteissa. Erillisverkot tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suomen Erillisverkot on valtion kokonaan omistama yhtiö. Yhtiön omistajaohjauksesta vastaa valtioneuvoston kanslia.

Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja muut valtion ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.


www.erillisverkot.fi
@erillisverkot

Kumppanuuspäällikkö / Suomen Erillisverkot Oy, Espoo, Turku tai Jyväskylä

MPS
Espoo
Vakituinen

Julkaistu 20.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus