Skip to main content

Kunnonvalvontainsinööri

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Haemme nyt kunnonvalvontainsinööriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseenUPM:n Biojalostamolle Lappeenrantaan.

Mitä teet

Kunnonvalvontainsinöörin tehtäviin kuuluu biojalostamon käytettävyyden varmistaminen mittaavan kunnonvalvonnan avulla ja sen kehittäminen järjestelmien ja analytiikan osalta. Vastaat myös oman vastuualueesi työturvallisuudesta ja ympäristönsuojelusta.

Päätehtäviisi sisältyy myös:

 • Osallistuminen häiriöiden selvitykseen, poistoon ja juurisyytutkintaan
 • Vastuu mittaustulosten analysoinnista, niiden raportoinnista sekä hälytyksien raportoinnista
 • Vastuu kunnonvalvonnan reittimittauksista ja parametrien asettelusta sekä mittaustoiminnan kehittämisestä ja opastuksesta
 • Osallistuminen työsuojelutoimintaan ja riskinarviointeihin
 • Osallistuminen seisokkien ja huoltopysäytysten suunnitteluun sekä toteutukseen

Kuka olet

Odotamme sinulta

 • Tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta
 • Useamman vuoden kokemusta teollisuuden värähtelymittauksista ja analysoinnista sekä kunnonvalvontajärjestelmistä
 • Prosessilaitteiden ja -järjestelmien tuntemusta
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon  
 • MS Office -ohjelmien sujuvaa käyttöä
 • Suomen kielen erinomaista ja englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista osaamista

Eduksesi katsotaan

 • Kunnossapitojärjestelmien tuntemus
 • Dna Machine Monitoring-järjestelmän tuntemus

Tehtävässä menestyminen edellyttää turvallisuuslähtöistä ajattelua, oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta ja hyviä ryhmätyötaitoja sekä halua kehittyä tehtävässä.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Odotamme jokaiselta UPM:läiseltä turvallisuusajattelua, sitoutumista yhteisiin sääntöihin ja halua edistää näitä omalla toiminnalla.

Mitä UPM tarjoaa sinulle  

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta. 
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. 
 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa. 
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus. 

Lisätiedot

Tehtävässä raportoit kunnossapitopäällikölle.

Lisätietoja antavat arkisin kunnossapitopäällikkö Markus Varis, markus.varis@upm.com, puh. +358408330379 ja henkilöstöpäällikkö Hans Nyström, hans.nystrom@upm.com, puh. +358407056477.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 21.8.2022.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti sekä huumausainetesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

UPM Biopolttoaineet valmistaa uusiutuvia ja vastuullisia tuotteita liikenteen ja kemianteollisuuden käyttöön. Tarjoamme asiakkaillemme tapoja korvata fossiilisia raaka-aineita ja pienentää hiilijalanjälkeään. UPM Lappeenrannan biojalostamolla valmistetaan uusiutuvan dieselin lisäksi uusiutuvaa naftaa, joka on erinomainen raaka-aine muoveille, tarramateriaaleille ja liimoille. 

www.upmbiopolttoaineet.fi 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kunnonvalvontainsinööri

UPM
Lappeenranta
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 11.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti