Skip to main content

Kunnossapidon kehitysinsinööri

Meillä luodaan hetkiä, joilla on merkitys. Haemme sinua
Kunnossapidon kehitysinsinööri

vahvistamaan Lahden leipomoiden organisaatiota.

Kehitysinsinöörinä sinulla kokonaisvaltainen vastuu määriteltyjen kunnossapitotoimintojen kehittämisestä. Vastaat Lahden leipomon kunnossapidon suunnittelusta ja aikataulutuksesta kunnossapitojärjestelmää hyödyntäen. Osallistut myös tekniikan projektien ja muiden kehityshankkeiden suunnitteluun ja toteutukseen.

Tukenasi tehtävässä on ammattitaitoinen 25 hengen kunnossapito-organisaatio ja raportoit tehtävässäsi Lahden leipomon tekniselle päällikölle. Tehtävä on vakituinen ja toimipaikkasi sijaitsee Lahdessa. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan alkuvuoden 2022 aikana.

Miksi Fazer Leipomot?

Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan loistaviin suorituksiin. Kehitysinsinöörinä pääset työskentelemään monipuolisten teknisten projektien parissa, kehittämään osaamistasi sekä viemään oman yksikkösi ja Lahden tehtaan toimintaa eteenpäin. Olet omalta osaltasi mukana rakentamassa tulevaisuuden ruokainnovaatioita yhdessä muiden fazerilaisten kanssa. Tarjoamme inspiroivan työn ja sinua tukevan työyhteisön lisäksi monenlaisia houkuttelevia etuja.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Etsimällämme henkilöllä on korkeakoulutasoinen tekninen koulutus (insinööri/diplomi-insinööri) ja muutaman vuoden työkokemus vastaavanlaisista työtehtävistä kunnossapidossa tai vastaavista teknisistä tehtävistä teollisessa ympäristössä.
Tehtävässä viihtyy ja menestyy henkilö, joka ottaa vastuuta ja työskentelee itsenäisesti, arvostaen tiimin tuomaa tukea ja asiantuntijuutta. Viet asioita pitkäjänteisesti eteenpäin, haet uusia ratkaisuja ja olet kehityshakuinen. Hallitset isojakin kokonaisuuksia unohtamatta yksityiskohtia.

Työskentelet sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti niin suomeksi kuin englanniksi. Sinulla on hyvät IT-taidot, kokemusta ERP- ja kunnossapitojärjestelmistä ja aito kiinnostus näiden kehittämiseen.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Tutustu vielä tästä meihin työnantajana ja hae tehtävää 30.11.2021 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian.
Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Pusenius, Tekninen päällikkö (+358 40 516 6730) pe 19.11. klo 15:00-16:00, ti 23.11. klo 15:00-16:00 ja pe 26.11. klo 15:00-16:00.

 

Ruokaelämyksiin keskittyvänä yrityksenä Fazer mahdollistaa jokaiselle päivän parhaista hetkistä nauttimisen. Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: tuottaa ilon hetkiä ihmisille ympärillään. Toteuttaakseen visionsa Kohti täydellisiä päiviä Fazer luo uusia makuja, perinteitä ja ruokaelämyksiä. Luottamalla vankkaan perintöönsä, kuluttajalähtöisyyteen ja innovaatioihin, Fazer kehittää tulevaisuuden vastuullisia ruokaratkaisuja. Haluamme ihmisten kokevan pohjoisen taian. Keskitymme kuluttajatuotteisiin. Fazerilla on toimintaa kahdeksassa maassa ja vientiä noin 40 maahan. Fazer-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 1,1 miljardia euroa ja yrityksessä työskentelee lähes 8 500 henkeä. Fazer noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä periaatteita, jotka pohjautuvat yrityksen arvoihin ja YK Global Compactin periaatteisiin.

Northern Magic. Made Real.

Kunnossapidon kehitysinsinööri

Lahti
Kokopäiväinen

Julkaistu 11.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus