Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kunnossapidon kesätyöt Kanta-Häme

Haemme teollisuuden kunnossapitoon erikoistuneelle asiakkaallemme Kanta-Hämeen alueelle kesätyöntekijöitä mekaanisen kunnossapidon avustaviin tehtäviin.

Työtehtävät pitävät sisällään tuotanto- ja valmistuskoneiden, kuljettimien, moottoreiden jne huolto- ja korjaustehtäviä. Lisäksi suoritat työssäsi kiinteistön ennakkohuoltoa ja hoidat muita tukitehtäviä. Toimit tehtävissä kokeneen asentajan apuna.

Toivomme hakijoilta mekaanista osaamista sekä täysi-ikäisyyttä. Koulutuksesi voi olla esimerkiksi koneasentajan, koneistajan tai muun teknisen alan koulutus, vaihtoehtoisesti kokemuksesi työkaluista ja korjaamisesta voi tulla myös harrastusten kautta! Tärkeintä on asenne, sekä uskallus tarttua uusiin haasteisiin! Aiemmat kokemukset kunnossapitotehtävistä ja hitsausosaaminen katsotaan ehdottomaksi eduksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Hae paikkaa viimeistään 23.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: janne.tanhua-tyrkko@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kunnossapidon kesätyöt Kanta-Häme

Hämeenlinna
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 24.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus