Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kunnossapito- ja huoltohenkilö - Riihimäki

Kunnossapito- ja huoltohenkilö - Riihimäki

Ullan Pakari on pitkät perinteet omaava, yli 100 vuotta vanha perheyritys. Valmistamme herkullista, lisäaineetonta käsintehtyä leipää Porissa sekä uusimmassa leipomossamme Riihimäellä. Riihimäen Ullan Pakarin leipomon yhteydessä on myös moderni ja suosittu kahvila-ravintola. www.ullanpakari.fi

Etsimme asiakkaallemme Ullan Pakarille kunnossapito- ja huoltohenkilöä vuorotyöhön Riihimäelle monipuoliseen työtehtävään. Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa.

Kunnossapito- ja huoltohenkilön tehtäviin kuuluu koneiden ja laitteiden kunnossapito- ja huoltotyöt sekä kiinteistönhoitoon liittyvät tehtävät. Olet työotteiltasi toimeen tarttuva ja oma-aloitteinen sekä kykenet vastuuntuntoisesti, itseohjautuvasti ja suunnitelmallisesti hoitamaan tehtäviäsi. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Työpäiväsi tulevat sisältämään monia muuttuvia tilanteita ja näin ollen toivomme sinulta heittäytymiskykyä kohdata erilaiset eteen tulevat tilanteet can do -asenteella. Tehtävään sisältyy myös silloin tällöin viikonloppupäivystystä, joka sovitaan erikseen etukäteen. 

Valittavalta henkilöltä odotamme soveltuvaa koulutustaustaa, esimerkiksi kone- ja metallialan perustutkinto, koneasennuksen- ja kunnossapidon ammattitutkinto tai muu vastaava koulutus sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä vähintään kahden vuoden ajalta. Sähkötekniikan perusteet sinun tulee hallita ja katsomme myös eduksi, jos sinulla on kokemusta työskentelystä tuotantoprosessien parissa.

Asiakkaamme Ullan Pakari tarjoaa sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtävän mukavassa ja rennossa työyhteisössä.

Haluatko työskennellä Ullan Pakarin moderneissa tiloissa Riihimäellä ja olla osana toimeliasta ja mukavaa työporukkaa? Jos vastasit kyllä, niin lähetä lyhyt hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera heti, kuitenkin viimeistään maanantaina 3.5.2021 osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Jos sinulla on tehtävään liittyen jotakin kysyttävää, niin voit olla yhteydessä Eilakaislan Jaana Kesäläinen-Ruoholaan puhelimitse 030 6090 513. Jaanan tavoitat parhaiten torstaina 22.4. klo 9-10. 

Kunnossapito- ja huoltohenkilö - Riihimäki

Riihimäki
Kokopäiväinen, Vakituinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 24.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus