Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kunnossapitoasentaja

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 5,5 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 200 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on noin 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta. www.metsagroup.fi

Metsä Fibre

www.metsafibre.fi 

Metsä Fibre on johtava biotuotteiden, biokemikaalien ja bioenergian valmistaja. Olemme maailman suurin markkinahavusellun tuottaja ja globaalisti merkittävä sahatavaran valmistaja. Laadukkaille tuotteillemme riittää kysyntää, sillä uusiutuva puu tarjoaa vastuullisen vaihtoehdon fossiilisille materiaaleille.

Vuonna 2020 liikevaihtomme oli noin 1,8 miljardia euroa, ja työllistämme noin 1 300 henkilöä. Metsä Fibre on osa Metsä Groupia.

Haemme nyt Metsä Fibren Vilppulan sahalle

kunnossapitoasentajaa

monipuolisiin laitoksen kunnossapito- ja huoltotehtäviin.

Mitä pääset tekemään?

Kunnossapidon työntekijänä olet tärkeä osa tehokkaan sahan toimintaa. Omalla työpanoksellasi ja kasvavalla ammattitaidollasi olet mukana varmistamassa laitteiden toiminnan sekä tehokkaan tuotannon.

Kunnossapidon tehtävissä toimit laitoksen kunnossapito-, laitehuolto-, ennakkohuolto- ja korjaustehtävissä.

Työskentelet yhteistyössä sähkö-automaatioasentajien, tuotannon operaattorien sekä esimiesten kanssa. Meillä on haussa tekijöitä sekä määräaikaiseen että vakituiseen työsuhteeseen. Tässä työssä pääset tekemään monipuolisia mekaanisen kunnossapidon tehtäviä sahan eri osastoilla.

Millaista osaamista etsimme?

Teollisuuden mekaanisissa kunnossapitotehtävissä tarvitaan koneasentajan mekaanisia taitoja, hitsausosaamista sekä hydrauliikan ja pneumatiikan tuntemusta. Toivomme, että sinulla on tekniikan alan peruskoulutus.

Perehdytämme tehtävään, joten voit olla viimeisen vuoden opiskelija tai jo kokenut alan ammattilainen. Arvostamme joustavuutta, hyvää asennetta sekä halua oman ammattitaidon ja työpanoksen kehittämiseen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden työskennellä tehokkaan tuotantolaitoksen kunnossapidon tehtävissä osana ammattitaitoista henkilöstöä. Henkilöstöllemme tarjotaan myös liikunta- ja kulttuurietua työssä jaksamisen tueksi.

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Panostamme hyvään johtamiseen ja henkilökohtaisen urakehityksen tukemiseen. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Meille on tärkeää, että jokainen saa kehittää osaamistaan. Meillä osaaminen saa näkyä ja sitä hyödynnetään!

Tutustu Metsä Fibren sahojen monipuolisiin ja merkityksellisiin työtehtäviin: Töissä Lappeenrannan sahalla.

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi Mikko Takalalle (p. 050-3256696), jonka tavoitat parhaiten arkisin kello 7.00 -15.00

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 26.9.2021 saakka. Kuullaan pian!

Kunnossapitoasentaja

35800 Mänttä-Vilppula
Kokopäiväinen

Julkaistu 27.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus