Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kunnossapitoasentaja Äänekoskelle

Haemme asiakasyrityksellemme kunnossapitoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Äänekoskelle

Toivomme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta teollisuuden asennus-, huolto- ja kunnossapitotehtävistä. Automaatio- ja sähköosaaminen lasketaan eduksi. Olethan tottunut työskentelemään sekä itsenäisesti että osana ryhmää.

Tarjoamme mielenkiintoisia huoltotehtäviä vakavaraisesta ja alansa johtavasta yrityksestä. Pääset työskentelemään kunnossapitotiimissä, jossa saat vastuuta osaamisesi mukaan. Työsuhde on aluksi määräaikainen Baronan kautta, jonka jälkeen on tarkoitus solmia toistaiseksi voimassa oleva sopimus asiakasyrityksen kanssa.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytykset työnsaannille:

  • Soveltuvaa taustaa teollisuuden kunnossapidosta
  • Valmius 2-vuorotyöhön
  • Työturvallisuus- ja tulityökortti

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Hae paikkaa viimeistään 31.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: jani-pekka.falt@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kunnossapitoasentaja Äänekoskelle

Barona Teollisuus
Äänekoski
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus