Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kunnossapitoasentaja, Fazer Lifestyle Foods

Meillä luodaan hetkiä, joilla on merkitys. Haemme sinua
Kunnossapitoasentaja
Fazer Lifestyle Foodsille Korialle

Työnkuvasi on monipuolinen koostuen käyttöhyödykkeiden kunnossapito– ja ennakkohuoltotehtävistä sekä tuotantoa tukevista tehtävistä Korian tehtaalla. Tehtävässä tulet tekemään muun muassa vianetsintää, asennuksia sekä korjauksia tuotannon tekemien pyyntöjen perusteella.

Työskentely tapahtuu pääosin itsenäisesti, mutta tehtävässä sinua tukee ammattitaitoinen kunnossapidon organisaatio. Kyseessä on 1-2 -vuorotyö ja toivomme joustavuutta niin työajoissa kuin työtehtävissä. Tässä vakituisessa tehtävässä raportoit tiiminvetäjälle ja kunnossapitopäällikölle.

Miksi Fazer Lifestyle Foods?

Meillä kaikki alkaa ihmisistä. Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan loistaviin suorituksiin. Työ on vaihtelevaa, eikä yksikään vuoro ole samanlainen. Kanssamme osana Fazer Lifestyle Foodsia, pääset tekemään töitä uusien ja innovatiivisten kasvipohjaisten tuotteiden kanssa – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa.

Me Fazer Lifestyle Foodsilla haluamme luoda monimuotoisuuden ja osallisuuden kulttuurin sekä tarjota tasavertaisen työyhteisön, jossa kaikkia työntekijöitä kunnioitetaan ja jossa työympäristö koetaan motivoivaksi ja turvalliseksi.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Osaamisesi perustana on soveltuva tekninen ammatillinen tutkinto ja/tai kokemus vastaavista tehtävistä muutaman vuoden ajalta. Aikaisempi työkokemus teollisuudesta tai elintarvikealalta katsotaan eduksi.

Tehtävissä menestyminen edellyttää ongelmanratkaisukykyä sekä itsenäistä ja tarkkaa työskentelyotetta. Lisäksi olet motivoitunut kehittämään toimintatapoja ja osaamistasi. Sinut tunnetaan mukavana työkaverina, nautit onnistumisista ja positiivinen asenteesi säilyy tiukoissakin tilanteissa. Huomioithan, että tehtävä edellyttää työskentelyä myös ahtaissa ja korkeissa paikoissa.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus viimeistään 5.12.

Lisätietoja tehtävästä antaa Topi Rantanen, kunnossapitopäällikkö, puh. 040 016 8883, 26.11. klo  8-16 ja 3.12.  klo 8-16.

Ruokaelämyksiin keskittyvänä yrityksenä Fazer mahdollistaa jokaiselle päivän parhaista hetkistä nauttimisen. Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: tuottaa ilon hetkiä ihmisille ympärillään. Toteuttaakseen visionsa Kohti täydellisiä päiviä Fazer luo uusia makuja, perinteitä ja ruokaelämyksiä. Luottamalla vankkaan perintöönsä, kuluttajalähtöisyyteen ja innovaatioihin, Fazer kehittää tulevaisuuden vastuullisia ruokaratkaisuja. Haluamme ihmisten kokevan pohjoisen taian. Keskitymme kuluttajatuotteisiin. Fazerilla on toimintaa kahdeksassa maassa ja vientiä noin 40 maahan. Fazer-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 1,1 miljardia euroa ja yrityksessä työskentelee lähes 8 500 henkeä. Fazer noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä periaatteita, jotka pohjautuvat yrityksen arvoihin ja YK Global Compactin periaatteisiin.

Northern Magic. Made Real.

Kunnossapitoasentaja, Fazer Lifestyle Foods

Kouvola
Kokopäiväinen

Julkaistu 06.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus