Skip to main content

Kunnossapitoasentaja, kiinteistön sähköasennukset

Syste Oy tuottaa sähkö-, automaatio- sekä instrumenttiasennuspalveluja ja kunnossapidon palveluja nykyaikaisen automaatiota käyttävän teollisuuden tarpeisiin.

Etsimme nyt asiakkaallemme Systelle,

KUNNOSSAPITOASENTAJAA (KIINTEISTÖN SÄHKÖASENNUKSET)

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävinä on kiinteistön sähkölaitteiden kunnossapito- ja korjaustöitä sekä erilaisia kiinteistön järjestelmien sähköasennustehtäviä.

Työ tapahtuu asiakkaan tiloissa Itä-Vantaalla Systen työnjohdon alaisuudessa, osana asennustiimiä. Asentaja kantaa vastuun pääosin omasta työstään mutta myös laajemmin laitteiden ja asennusten turvallisuudesta.

Edellytämme asentajalta sähköasentajan tutkintoa sekä ymmärrystä talotekniikan sähköasennusten vaatimuksista. Asentajan pitää osata lukea asennuskuvia, osata kytkeä erilaisia kiinteistön sähkölaitteita ja kojeita sekä myös ymmärtää niiden toimintaperiaatteet ja tarvittaessa muuttaa niiden asetuksia. Vianetsintä, erilaiset mittaukset sekä mittauspöytäkirjojen teko on oltava hallussa. Mekaanisten asennusten kokemus katsotaan eduksi.

Työntekijällä tulee olla hyvä suomen kielen taito. Suullinen ja kirjallinen englannin taito on eduksi. Työturvallisuus, sähkötyö-, tulityö- sekä ensiapukortit ovat välttämättömät.
 
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä, kilpailukykyisen palkan sekä laajat henkilökuntaedut.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaus sopimuksen mukaan.
Valittu työntekijä työllistyy suoraan Syste Oy:n palvelukseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Uusimaan yksikönjohtaja Jussi Reilin +358 50 525 9153 tai [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kunnossapitoasentaja, kiinteistön sähköasennukset

Uusimaa
Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 15.07.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti