Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kunnossapitoasentaja päivävuoroon

Haemme asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen kunnossapitoalan ammattilaista Vantaalle tuotantolaitoksen kunnossapito- ja huoltotehtäviin. Työtä tehdään porrastetussa päivävuorossa.

Kunnossapitoasentajana tehtäviisi kuuluvat monipuoliset kunnossapitotehtävät, sekä satunnaisesti myös kiinteistöhuoltotyöt. Työtehtäväsi koostuvat mekaanisista ja sähköautomaatioon lukeutuvista huolloista ja asennuksista.

Toivomme hakijoilta sähköalan koulutusta, sekä aikaisempaa kokemusta kunnossapito-/asennustehtävistä. Omaat hyvän ongelmien ratkaisukyvyn, olet joustava, yhteistyökykyinen ja positiivisen asenteen omaava tiimipelaaja. Pystyt myös työskentelemään itsenäisesti ja tekemään nopeitakin päätöksiä työn niin vaatiessa. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä vakituiseen työsuhteeseen tuotantolaitoksen kunnossapitotiimiin, jossa saat vastuuta osaamisesi mukaan. Tehtävässä rekrytoidut suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, niin haethan paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Markus Korpela puh. 050 464 8493, maanantaista keskiviikkoon klo 9-15.

Hae paikkaa viimeistään 31.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: markus.korpela@barona.fi, 050 464 8493

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kunnossapitoasentaja päivävuoroon

Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 01.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus