Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kunnossapitoasentaja (sähkö/automaatio)

Syste Service Oy tuottaa sähkö-, automaatio- sekä instrumenttiasennuspalveluja ja kunnossapidon palveluja nykyaikaisen automaatiota käyttävän teollisuuden tarpeisiin.

Etsimme nyt asiakkaallemme Syste Service Oy:lle,

KUNNOSSAPITOASENTAJAA (SÄHKÖ/AUTOMAATIO)

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu prosessin kone- ja laiteasennuksia, koneiden kunnossapito- ja korjaustöitä sekä erilaisia keskus-, instrumentti- ja kaapelitöitä. Asennustöiden lisäksi työskennellään sähkötöiden käyttöönotossa yhteistyössä suunnittelijoiden ja ohjelmoijien kanssa.

Työ tapahtuu asiakkaiden tiloissa, joko pidempiaikaisina komennuksina tai lyhyempinä, muutaman viikon keikkoina. Asennuskohteet sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla.
Työ tapahtuu itsenäisesti asiakkaan ohjauksessa, oman työnjohdon alaisuudessa tai osana asiakkaan asennustiimiä. Asentaja kantaa vastuun pääosin omasta työstään, mutta myös laajemmin laitteiden ja asennusten turvallisuudesta.

Edellytämme asentajalta automaatioasentajan tai sähköasentajan tutkintoa sekä laajaa ymmärrystä teollisuuden laiteasennusten vaatimuksista.
Valitun työntekijän pitää osata lukea ja korjata asennuskuvia, kytkeä erilaisia prosessin sähkölaitteita, kuten mm. logiikoita, väyliä, moottoreita, taajuusmuuttajia ja antureita sekä myös ymmärtää laitteita sekä myös ymmärtää niiden toimintaperiaatteet ja tarvittaessa muuttaa niiden asetuksia.
Vianetsintä, erilaiset mittaukset sekä mittauspöytäkirjojen teko on oltava hallussa. Mekaanisten asennusten kokemus katsotaan eduksi.

Työturvallisuus, sähkötyö-, tulityö- sekä ensiapukortit ovat välttämättömät. Työntekijällä tulee olla hyvä suomen kielen taito, suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä, kilpailukykyisen palkan sekä laajat henkilökuntaedut.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaus sopimuksen mukaan.
Valittu työntekijä työllistyy suoraan Syste Service Oy:n palvelukseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Uusimaan yksikönjohtaja Jussi Reilin +358 50 525 9153 tai jussi.reilin@go-on.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kunnossapitoasentaja (sähkö/automaatio)

Hyvinkää
Kokopäiväinen

Julkaistu 24.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Henkilöstöpalvelu Heimo
Lahti
Eezy Oyj
Pohjois-Savo
Contractbook, Inc.
Kööpenhamina
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti