Skip to main content

Kunnossapitoasentaja (sähköautomaatio)

Quant

Quant on teollisuuden kunnossapidon globaali markkinajohtaja, jolla on lähes 90 operatiivista yksikköä noin 20 eri maassa ja joka työllistää yhteensä yli 2300 työntekijää. Kunnossapito on intohimomme ja meille on kunnia-asia toteuttaa kumppanuuden tavoitteet ammattimaisesti. Suomessa toimimme Quant Finland Oy nimellä ja muodostamme noin 500 työntekijän vahvan joukkueen.

Tehtävä

Haemme sähköautomaatioasentajaa asiakaskohteeseemme Harjavaltaan.

Työtehtäväsi koostuu teollisuuden prosessilaitteiden huolto- ja kunnossapitotehtävistä. Vastaat osaltasi laitteille suoritetuista sähkö- ja automaatiotöistä. Työtehtävät sisältävät suunniteltujen huoltotöiden lisäksi vianetsintää- sekä korjausta. Varmistat panoksellasi, että loppuasiakas saa tarvitsemansa kunnossapidon palvelut turvallisesti, asiakaslähtöisesti sekä tehokkaasti. Perehdytämme sinut tehtävääsi ja siihen liittyvään laitekantaan.

Työtä tehdään ensisijaisesti päivävuorossa.

Odotamme Sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että olet sähköturvallisuuslain mukainen sähköalan ammattihenkilö.

Eduksi katsomme voimassa olevat sähköturvallisuus- ja työturvallisuuskortit.

Tarjoamme

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä oman alasi huippuosaajaksi sekä kattavat työsuhde-edut. Meille turvallisuus on ensisijaisen tärkeää ja tarjoammekin sinulle edellytykset tehdä työsi aina turvallisesti.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-16 sähkötöidenjohtaja Hannu-Pekka Leino, puh. +358 505 405 595.

Hakeminen

Oletko etsimämme tuottavuuden tekijä? Lähetä hakemuksesi sähköisellä lomakkeella viimeistään 31.1.2022, haastattelut aloitamme heti kun sopivia hakemuksia saapuu. 

Kunnossapitoasentaja (sähköautomaatio)

29200 Harjavalta
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja