Skip to main content

Kunnossapitoinsinööri

Hetzner Groupin yritykset tarjoavat yksityisille ja yritysasiakkaille maailmanlaajuisesti tehokkaita hostingpalveluita sekä tarvittavan infrastruktuurin internetsivujen sujuvaan toimintaan. Hetzner Finland Oy tarjoaa palveluitaan Hetznerin asiakkaille ympäri maailman.

Hetzner Finland rakentaa itse omat toimitilansa ja toimii hankkeissa pääurakoitsijana. Data Center Park Helsingin ensimmäinen rakennus otettiin käyttöön maaliskuussa 2018 ja uusien konesalien rakentaminen jatkuu lähivuosien ajan.

Etsimme kunnossapitoinsinööriä ylläpitämään datakeskuksen toimintaa ja hallinnoimaan konesalin teknistä laitteistoa. Kunnossapitoinsinöörinä osallistut päivittäisiin kunnossapitotehtäviin, niiden suunnitteluun sekä varmistat laitteiden teknisen käytettävyyden ja pitkäikäisyyden. Haluat myös olla mukana kehittymässä ja oppimassa uutta nopeasti kehittyvällä alalla. 

Tehtäväsi:

  • Huolehdit huoltotehtävien aikatauluttamisesta
  • Vastata tarkastusten ja töiden oikea-aikaisesta suorittamisesta
  • Kehität kunnossapitokäytäntöjä
  • Kehität ja ylläpidät kunnossapito-ohjelmaa ja dokumentaatiota
  • Luot ja hallinnoit huoltosopimuksia toimittajien kanssa

Sinulla tulisi olla:

  • Sähköalan tutkinto
  • Hyvä suomen ja englannin kielen kirjallinen- ja suullinen taito
  • Hyvät organisointitaidot yhdistettynä käytännön kokemukseen teollisuuden kunnossapidosta
  • Toimistotietotekniset taidot

Arvostat haastavaa, monipuolista ja pitkäaikaista työympäristöä. Työnantajana huolehdimme siitä, että sinulla on mahdollisuuksia myös henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseen ja omien taitojen vahvistamiseen. Hetzner Finland tarjoaa sinulle kansainvälisen työympäristön, jossa pääset mukaan rakentamaan tulevia datakeskuksia. Toivommekin, että työn opittuasi osaat työskennellä itsenäisesti ja monipuolisesti. Työtä tehdään arkipäivisin ja meillä on joustavat työajat. Työt alkavat sovitusti.

Kiinnostaako sinua liittyä Hetzner Finlandin tiimiin? Jätä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen osoitteessa career.hetzner.com/english. Lisätietoja löytyy www.hetznerfinland.com tai career-hel@hetzner.com.

Kunnossapitoinsinööri

Tuusula
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 12.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus