Skip to main content

Kunnossapitoinsinööri (mek.)

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 6 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 500 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on lähes 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta.

Metsä Board

www.metsaboard.com

Metsä Board on Euroopan johtava ensikuitukartonkien valmistaja. Keskitymme kevyisiin ja korkealaatuisiin taive- ja tarjoilupakkauskartonkeihin sekä valkoisiin kraftlainereihin. Tuotteidemme puhdas ensikuitu on uusiutuva, turvallinen ja kierrätettävä raaka-aine kestävästi hoidetuista pohjoisista metsistä. Olemme edelläkävijä vastuullisuudessa, ja tavoitteenamme ovat täysin fossiilittomat tehtaat ja raaka-aineet vuoden 2030 loppuun mennessä.

Kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa innovatiivisia pakkausratkaisuja luomaan parempia kuluttajakokemuksia pienemmillä ympäristövaikutuksilla. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli noin 2,1 miljardia euroa, ja työllistämme noin 2 400 henkilöä. Metsä Board on osa Metsä Groupia. Metsä Boardin osake on listattuna Nasdaq Helsingissä.

Haemme Metsä Board Joutsenon -tehtaalle vakinaiseen työsuhteeseen

KUNNOSSAPITOINSINÖÖRI (mek.)

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä
Toimit käyttöpäällikön alaisuudessa vastaten tehtaan käyttöomaisuuden hallinnasta yhdessä organisaation kanssa. Avaintehtäviäsi ovat päivittäisten töiden työnsuunnittelu, resursointi, investointien ja projektien hallinta.
Töitä ovat koneiden, laitteiden ja järjestelmien ennakkohuolto-, korjaus- ja muutostyöt sekä luotettavuuden kehitys.

Lisäksi osallistut seisokkien valmisteluun, työnsuunnitteluun, resursointiin ja valvontaan, sekä käytettävyyden kehitykseen. Oman organisaation, sekä yhteistyökumppaneiden osaamisen hyödyntäminen ovat avainasemassa työssä onnistumisessasi. Tavoitteena on jatkossa edetä uralla, laajentaen tehtävänkuvaa ja osaamista tulevaisuuden ammattilaiseksi. Olet itsenäiseen ongelmanratkaisuun pystyvä tiimipelaaja ja toimit työssäsi suunnitelmallisesti sekä turvallisuusjohtamisen periaatteita noudattaen. Huomioit myös siisteyden ja elintarviketurvallisuuden vaatimukset.

Mitä odotamme sinulta

  • soveltuvaa alan koulutusta tai kokemusta (AMK tai DI)
  • koneautomaation ja konetekniikan tuntemus katsotaan eduksi
  • prosessiteollisuuden laite-, kunnossapito- ja esimieskokemus katsotaan eduksi
  • SAP-järjestelmän tai yleensä kunnossapitojärjestelmien hyvää tuntemusta
  • Pystyt kommunikoimaan suomen ja englannin kielellä

Miksi Metsä?
Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Panostamme hyvään johtamiseen ja henkilökohtaisen urakehityksen tukemiseen. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Jokainen meistä on mukana luomassa Metsä Groupin menestystä.  

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!
Lisätietoja tehtävästä antaa viikoilla 24-27 tuotantopäällikkö Juha Luukas, puh 040 713 0761

Viikosta 28 eteenpäin lisätietoja saa käyttöpäällikkö Mika Niemiseltä, puh. 040 6847129.

Hakeminen
Jätä hakemus 14.8.2022 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi. Hakemuksia käsitellään saapumisjärjestyksessä ja valintoja voidaan tehdä hakuajan kuluessa.

Kunnossapitoinsinööri (mek.)

Lappeenranta
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus