Skip to main content

Kunnossapitopäällikkö

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 5,5 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 200 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on noin 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta. www.metsagroup.fi

Metsä Board 

www.metsaboard.com 

Metsä Board on Euroopan johtava ensikuitukartonkien valmistaja. Keskitymme kevyisiin ja korkealaatuisiin taive- ja tarjoilupakkauskartonkeihin sekä valkoisiin kraftlainereihin. Tuotteidemme puhdas ensikuitu on uusiutuva ja turvallinen raaka-aine kestävästi hoidetuista pohjoisista metsistä. Olemme edelläkävijä vastuullisuudessa, ja tavoitteenamme ovat täysin fossiilittomat tehtaat ja raaka-aineet vuoteen 2030 mennessä. 

Kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa innovatiivisia pakkausratkaisuja luomaan parempia kuluttajakokemuksia pienemmillä ympäristövaikutuksilla. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli noin 1,9 miljardia euroa, ja työllistämme noin 2 400 henkilöä. Metsä Board on osa Metsä Groupia. Metsä Boardin osake on listattuna Nasdaq Helsingissä.

Haemme

KUNNOSSAPITOPÄÄLLIKKÖÄ

Metsä Boardin Kaskisten tehtaalle.

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Vastaat Metsä Board Kaskisten tehtaan kunnossapitotoimintojen kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Varmistat roolissasi että tuotantomme toimii suunnitellun mukaisesti ja kustannustehokkaasti, ja että huollot sekä niihin liittyvät hankinnat tehdään ennakoidusti, seisakit optimoiden.

Vastaat yhdessä tiimisi kanssa tehtaan kunnossapidon resurssoinnista, vuosisuunnittelusta, kunnossapitokustannusten koordinoinnista sekä laite- ja palveluntoimittajasopimuksista. Tehtävässäsi vastaat myös tehtaan suunnittelutoiminnoista ja investoinneista. Lisäksi kehität kunnossapidon tehtävien sisältöä ja organisaatiosi osaamista. Turvalliset toimintatavat ovat sinulle toiminnan perusta ja edellytät niitä kaikilta toimijoilta.

Roolisi kautta olet osa tehtaan johtoryhmää ja toimit esimiehenä kunnossapitoinsinööreille. Työssäsi olet päivittäin yhteydessä myös ulkoisiin palveluntuottajiin ja yhteistyökumppaneihin. Olet lisäksi tehtaan edustaja Metsä Boardin ja Groupin tasolla edellä mainittujen toimintojen yhteistyö- ja kehitysfoorumeissa.

Tarjoamme sinulle laajan ja vastuullisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä osana organisaatiotamme. Tehtävä on vakituinen.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Etsimme tehtävään kunnossapidon kokenutta ammattilaista. Olet analyyttinen ja ongelmanratkaisutaitoinen joukkuepelaaja, joka omaa erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Sinulla on näyttöjä projektien onnistuneesta johtamisesta sekä kunnossapitotoimintojen kehittämisestä. Olet halukas kehittämään sekä omaa että organisaatiosi toimintaa Metsä Boardin kunnossapitostrategian mukaisesti.

Odotamme tehtävään soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa, sekä vankkaa kokemusta vastaavista tehtävistä prosessiteollisuudessa. Omaat lisäksi hyvät IT -taidot, sekä kykenet työskentelemään sujuvasti myös englannin kielellä.

Miksi Metsä?

Meidän toimintaamme ohjaavat paitsi asiakkaat, myös kestävä arvomaailma ja uusiutuva raaka-aine. Keskitymme kasvuun ja investoimme uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Metsän menestyksen avain ovat osaavat ja innostuneet ammattilaiset, jotka haastavat itseään jatkuvasti parempiin tuloksiin. Panostamme hyvään johtamiseen ja henkilökohtaisen urakehityksen tukemiseen. Meillä osaaminen saa näkyä ja sitä hyödynnetään!

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi tehtaanjohtaja Timo Rissaselle (puh. 050 528 3988).

Miten prosessi etenee?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 6.11.2021 saakka. Menestystä hakuun!