Skip to main content

Kunnossapitotyöntekijä Binderholz Nordic Oy:lle LIEKSAAN

Kiinnostaako sinua työllistyä tunnettuun, modernin puunjalostamisen kärkiyritykseen? Haluatko oppia kunnossapidon osaajaksi?

YRITYKSESTÄ

Massiivipuutuotteiden ja innovatiivisten rakennusratkaisujen markkinajohtaja Euroopassa. Yli 60 vuotta sitten Binderholz-perheyhtiö oli vielä pieni sahalaitos, ja tänä päivänä se on alan johtavia eurooppalaisia toimijoita. Heillä on käytössään uusin teknologia ja valmistusmenetelmät ja innovaattorin maine markkinoilla. Tuotteita viedään koko maailmaan.

Binderholz valmistaa tarkoin harkittuja ratkaisuja massiivipuusta kahdessatoista toimipaikassa. Vastuullinen suhtautuminen tähän ihmeelliseen raaka-aineeseen ja ympäristöön takaa laadukkaat massiivipuutuotteet ja biopolttoaineet.

TYÖTEHTÄVÄ

Haemme Binderholz Nordic Oy:lle KUNNOSSAPITOTYÖNTEKIJÖITÄ Lieksaan. Työt alkavat toukokuun aikana tai sovitusti, kun sopiva tekijä tehtävään löytyy. Työ on alkuun määräaikainen vuokratyösuhde, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan kirjoilla.

Työtehtävät koostuvat pääasiassa erilaisten laitteiden ja koneiden vianhaku-, huolto- ja korjaustoimenpiteistä. Työsi on mekanista kunnossapitoa tehdasalueen sisä- ja ulkotiloissa. Työtä tehdään 3-vuorotyönä.

Hakijalta toivomme aiempaa kokemusta teollisen alan kunnossapitotehtävistä ja/tai tehtävään soveltuvaa koulutusta. Hyvia taustoja voivat olla esimerkiksi sähkö- ja automaatioalan koulutus tai mekaanisen asentajan tai metallialan työtausta. Työntekijänä voit olla kokenut konkari tai juuri alalle valmistunut tekijä, jolla ei ole vielä paljoa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta sitäkin timanttisempi asenne oppimiseen. Itsenäinen työskentely ei kuitenkaan sinua pelota, vaan näet sen positiivisena puolena työtehtävässä.

Tärkeintä tehtävässä on positiivinen, oppimishaluinen ja omatoiminen asenne. Olet vastuuntuntoinen eli ymmärrät työturvallisuusasioiden huomioimisen tärkeyden jokapäiväisessä työssäsi.

Työssä vaaditaan voimassaolevaa tulityökorttia. Eduksi katsotaan, mikäli sinulla on aiempaa trukkikokemusta.

Tarjoamme:

  • Yksilöllisen perehdyttämisen
  • Mahdollisuuden oppia ja kehittää itseäsi työntekijänä
  • Kilpailukykyisen palkan
  • Kansainvälisen työympäristön sekä kauniit Pielisen maisemat
  • Menestyvän perheyhtiön

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 17.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: mervi.leinonen@barona.fi, 0505999580

Binderholz Nordic Oy

Yli 60 vuotta sitten Binderholz-perheyhtiö oli vielä pieni sahalaitos, mutta tänä päivänä yhtiö on yksi alan johtavista eurooppalaisista toimijoista. Nimekkääksi puunjalostuskonserniksi kasvanut itävaltalainen perheyhtiö on laajentanut toimintaansa Itävallasta Saksaan, ja vuonna 2016 yhtiö aloitti puunjalostustoiminnan myös Suomessa.

Ostaessaan Vapo Oy:ltä Vapo Timber Oy:n koko osakekannan ja yrityksen Lieksassa ja Nurmeksessa sijaitsevat sahat tammikuun alussa 2016. Binderholz osti vuoden 2017 alussa Lieksassa liimapuu -ja höylälinjan. Näin yhtiö laajensi toimintaansa tuotteiden jatkojalostukseen.

Vuodesta 2016 alkaen binderholzilla on ollut oma puunhankintayksikkö Pohjois-Karjalan ja Savon alueella, jonka avulla turvaamme tukin saannin Lieksan ja Nurmeksen sahoille.

Lähialueen hyvälaatuiset kuusi- ja mäntyraaka-aineet, sahojen hyvä tekninen varustelu ja riittävät laajennusmahdollisuudet tulevia investointeja varten olivat sahojen ostoon johtaneista syistä kaikkein merkittävimmät.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kunnossapitotyöntekijä Binderholz Nordic Oy:lle LIEKSAAN

Binderholz Nordic Oy
81700 Lieksa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus