Skip to main content

Kunnossapitotyöntekijä, Pihla Group Oy

Pihla Group Oy on Suomen ikkunamarkkinoiden suurin toimija, joka valmistaa ikkunoita ja ovia Pihla-, PihlaPRO, Tiivi-, Profin-, Klas1 ja Sydänpuu-tuotemerkeillä. Yhtiö työllistää Suomessa noin 650 henkilöä, ja sillä on tehtaat Ruovedellä, Haapajärvellä, Kannuksessa, Kuusamossa, Pudasjärvellä ja Joutsassa. Yrityksen tavoitteena on tarjota asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen laadukkaita tuotteita ja erinomaista palvelua. Yhtiön suurin ja modernein yksikkö on Ruoveden tehdas Pirkanmaalla. Lisätietoa löydät osoitteesta www.pihla.fi. 

  

Etsimme Pihla Group Oy:lle KUNNOSSAPITOTYÖNTEKIJÄÄ monipuolisiin ja mielenkiintoisiin työtehtäviin Ruoveden tehtaan kunnossapito-osastolle. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen! Kyseessä on suorarekrytointi, eli valittu henkilö työllistyy suoraan Pihla Group Oy:n palvelukseen. Työtehtäviin kuuluu ikkuna- ja ovitehtaiden koneiden ja laitteiden huolto- ja kunnossapitotehtäviä, kuten esimerkiksi häiriötilanteiden ratkaisua ja koneiden säätöä.

 

Sinulta odotamme:
-sähkö- ja automaatioalan koulutusta
-osaamista mekaniikan alalta sekä perusymmärrystä koneistuksesta
-trukinajotaitoa
-valmiutta 3-vuorotyöhön

 

Tarjoamme sinulle:  
-pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa kotimaisessa yrityksessä
-työkokemusta monipuolisista tehtävistä
-ammattitaitoisen työtiimin tuen
-Pihlan kattavat henkilöstöedut (liikunta/hyvinvointi)

  

Tervetuloa Pihlan kunnossapito-osaston kivaan työporukkaan! Tehtävässä on mahdollisuus aloittaa sopimuksen mukaan keväällä/kesällä 2022.
 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi oheisesta linkistä. Hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja paikasta antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Iida Makkonen +358 400 180 952 (arkisin klo 8–16).

Kunnossapitotyöntekijä, Pihla Group Oy

Helvetinkoluntie, Ruovesi
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus