Skip to main content

Kuorma-auton kuljettaja Kauhavalle

Kuorma-auton kuljettaja Kauhavalle

Etsimme asiakkaallemme ainakin kesän ajaksi työntekijöitä erilaisiin kuljetuksiin Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueelle sekä tarvittaessa myös kauemmas. Hyvällä tekijällä mahdollisuus työllistyä kesän jälkeen vakituiseksi.

Työ on kappaletavara- sekä jakelukuljetusta kuorma-autolla ja/tai yhdistelmällä.

Odotamme sinulta:
- alan koulutusta sekä aiempaa työkokemusta
- voimassa olevia pätevyyksiä ja kortteja
- reipasta ja positiivista asennetta
- asiakaspalveluhenkisyyttä

Tarjoamme:
- mielekkään kesätyöpaikan pitkään alalla olleessa yrityksessä
- mahdollisuuden vakinaistua kesän jälkeen
- laadukkaan kaluston

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja töitä on aluksi tarjolla elokuun loppuun saakka. Määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan työntekijän sekä Bolt Worksin välille, hyvälle tekijälle mahdollisuus työllistyä myöhemmin suoraan asiakkaallemme.

Lisätietoja arkisin klo 8-16 välillä antaa rekrytointikonsultti Roosa Ojala, p. +358504713842, roosa.ojala@bolt.works. Mikäli kiinnostuksesi heräsi, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakulomakkeen tai Bolt -sovelluksen kautta. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana.

Vinkkaa myös kaverisi Boltille töihin ja tienaa sinulle sekä kaverillesi 250€!

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja horecan suurimmat toimijat. Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Täytä profiilisi huolella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Kuorma-auton kuljettaja Kauhavalle

62300 Kauhava
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus