Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kuorma-autonkuljettaja, Ylivieska

Haemme nyt Ylivieskan terminaaliin

Kuorma-autonkuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen

Postin Ylivieskan terminaali huolehtii esim. terminaalilajittelusta ja kuljetuksista Ylivieskan alueella. Terminaalissa työskentelee päivittäin noin 60 logistiikan ja kuljetuksen ammattilaista sekä yhteistyökumppaneiden kuljettajia. Kuljetustoimintamme sisältää jakelu- ja runkoliikennettä.

Autonkuljettajan työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä.

Autonkuljettajana tehtäviisi sisältyy mm. posti- ja logistiikka tuotteiden kuljettamista asiakkaille ja Postin toimipaikkoihin kuorma-autolla. Käytössäsi ovat nykyaikainen teknologia sekä laadukkaat ja uudenaikaiset paketti- ja kevytkuorma-autot. Kuljettajamme ovat palvelualan rautaisia ammattilaisia ja yrityksemme tärkeimpiä käyntikortteja. Kuljettajana johdat itsenäisesti omaa työtäsi ja kohtaat päivittäin kymmeniä asiakkaita ja varmistat lähetysten toimitukset perille.

Menestyt tehtävässä positiivisella asenteella sekä oma-aloitteisella ja luotettavalla työotteella. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillesi.

Toivomme sinulta Ylivieskan talousalueen tuntemusta, Kuorma-auton ajokokemusta sekä hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työ on kokoaikatyötä 40h/viikko. Työ on kolmivuorotyötä ja työpäivät- ja ajat vaihtelevat jaksoittain. Työvuoroja on aamu-, päivä- ja yövuoroissa.

Tehtävässä edellytämme:

* Voimassa olevaa ammattipätevyyttä / Ammattiajolupaa

* C-ajokorttia

Tehtävässä katsomme eduksi:

* Aiempi kokemus vastaavasta työstä

* Aiempi kokemus KTKL2 / Kati-tiedonkeruulaitteen käytöstä

* Digipiirturin kuljettajakortti

* ADR-ajolupa

* Työturvallisuuskortti

* Trukkikortti

Saat itsenäisen ja monipuolisen työn ja olet mukana rakentamassa sujuvampaa arkea miljoonille asiakkaillemme. Pääset kannustavaan tiimiin, jossa on rehti tekemisen meininki ja aito halu tehdä asiakkaalle onnistuneet palvelut. Meillä käytössäsi on uudenaikainen ja turvallinen kuljetuskalusto, digitaaliset työvälineet sekä laadukkaat työvaatteet ja varusteet. Huolehdimme työturvallisuudesta ja panostamme sen jatkuvaan kehittämiseen.

Meillä sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ja isossa organisaatiossamme sinulla on monipuoliset oppimis- ja kehittymismahdollisuudet logistiikan ja kuljetuksen eri urapoluilla. Tarjoamme henkilöstöedut, kuten kattavat

työterveyspalvelut, puhelinedun, liikunta- ja kulttuuriedun sekä alennuksia yhteistyökumppaneiltamme.

Tehtävän palkkaus määräytyy Auto-ja kuljetusalan Työntekijäliiton työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa, Sakari Sorvisto 040-3154067 sakari.sorvisto@posti.com

Hae tehtävää 10.6.2021 mennessä osoitteessa www.posti.com/tyopaikat.

Everyone in Finland knows Posti but no so many people really know what Posti is all about. We have a history of nearly 400 years and we play an important role in making everyday life smoother. Posti is much more than just a service company and our portfolio is wider than you can even imagine. Explore!

Kuorma-autonkuljettaja, Ylivieska

84100 Ylivieska
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 27.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus