Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kuorma-autonkuljettaja

Kuorma-autonkuljettaja

Haemme asiakasyrityksellemme

KUORMA-AUTONKULJETTAJAA

suomalaiseen ympäristöhuoltoalan yritykseen. Heidän työnkuvaansa kuuluu asiakkaisen, yksityisten, yritysten sekä teollisuuden toimijoiden jätekuljetuksia sekä kierrätyksestä huolehtiminen vastuullisella tavalla.

Tehtävässä vaaditaan C-ajokorttia sekä ammattipätevyyttä. Aikaisempi kokemus kuorma-autonkuljettajan työstä on eduksi. Saat kuitenkin kalustoon, reittiin sekä yrityksen toimitatapoihin kattavan perehdytyksen ja pääset oppimaan työn vänkärin paikalta konkaria seuraten. Tulet operoimaan Ylivieskassa ja Raahessa itsenäisesti perehdytyksen jälkeen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla alustavasti vuoden loppuun. Työt jatkuvat mahdollisesti vielä vuoden vaihteen jälkeenkin ja tehtävässä on mahdollista myös siirtyä asiakkaan kirjoille, tilanteen sen salliessa.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Kuorma-autonkuljettaja

84100 Ylivieska
Kokopäiväinen

Julkaistu 20.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus