Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kuorma-autonkuljettaja, Lahti

Haemme Lahden kuljetusterminaaliin paketti- ja verkkokaupan puolelle

KUORMA-AUTONKULJETTAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen vuorotteluvapaan sijaiseksi ajalle 16.8.2021-11.2.2022

Autonkuljettajan työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä. Kuljettajana tehtäviisi sisältyy mm. posti-, logistiikka- ja elintarviketuotteiden kuljettamista asiakkaille. Käytössäsi ovat nykyaikainen teknologia sekä laadukkaat ja uudenaikaiset kuorma- ja pakettiautot. Kuljettajamme ovat palvelualan rautaisia ammattilaisia ja yrityksemme tärkeimpiä käyntikortteja. Kuljettajana johdat itsenäisesti omaa työtäsi ja kohtaat päivittäin kymmeniä asiakkaita ja varmistat lähetysten toimitukset perille. 

Menestyt tehtävässä positiivisella asenteella sekä oma-aloitteisella ja luotettavalla työotteella. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillesi.

Toivomme sinulta Lahden alueen tuntemusta, ajokokemusta kuorma- tai pakettiautolla sekä hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Työpäivät ja -ajat vaihtelevat jaksoittain. Tehtävien palkkaus määräytyy AKT:n kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tehtävässä tarvitset:

  • - Sinulla on voimassa oleva ammattipätevyys
  • - C-ajokortti
  • - Digipiirturikortti
  • - aiempaa kokemusta vastaavasta työstä

Lisätietoja tehtävistä saat tuotantoesimies Mika Körköltä sähköpostilla mika.korkko@posti.com 

Jätä hakemuksesi Postin rekrytointijärjestelmään 1.8.2021 mennessä https://careers.posti.com/

Everyone in Finland knows Posti but no so many people really know what Posti is all about. We have a history of nearly 400 years and we play an important role in making everyday life smoother. Posti is much more than just a service company and our portfolio is wider than you can even imagine. Explore!

Kuorma-autonkuljettaja, Lahti

Lahti
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 02.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus