Skip to main content

Kuorma-autonkuljettaja maansiirtoajoon

Etsimme asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa maansiirtoajoon Turun alueelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Asiakasyrtiyksemme palveluntarjonta on laaja, joten työtehtävät vaihtelevat tilauksista riippuen. Pääasiassa päivät kuitekin koostuvat maansiirtoajosta Turun alueella. Työskentely tapahtuu ma-pe, sijoittuu pääosin klo 6 - 18 välillä ja työtunnit 80h/2viikkoa.

Odotamme hakijalta:
- aikaisempaa kokemusta kuljetusalan tehtävistä,
- ennen kaikkea oma-aloitteista ja vastuullista tapaa työskennellä,
- C-korttia, mutta CE-ajokortista etua,
- voimassa olevaa ammattipätevyyttä sekä
- piirturikorttia.

Työt alkavat heti/ sopimuksen mukaan. Työskentely tapahtuu alkuun henkilöstövuokrauksen kautta, mutta määräajan jälkeen työntekijä työllistyy suoraan asiakasyrityksen kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessa itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375.

Linkki hakulomakkeeseen: https://www.click-hp.fi/hakemus/13424

---

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Lisää tietoa auktorisoinnista on saatavissa osoitteesta hpl.fi/auktorisointi/etusivu.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

WWW-osoite: https://www.click-hp.fi
Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375.
Työpaikan osoite: 20300 TURKU
Palkkaus: TES
Työ alkaa: heti/sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 04.08.2021 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 21.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä