Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kuorma-autonkuljettaja monipuolisiin työtehtäviin

Oletko kuljetusalan kokenut konkari etsimässä uusia haasteita? Tai juuri alalle valmistunut tekijä vailla töitä?

Haemme hyvän fyysisen kunnon ja työtä pelkäämättömän asenteen omaavia kuorma-auton, sekä ydistelmäajoneuvonkuljettajia monipuolisiin työtehtäviin. Työssä eduksi on hyvä pääkaupunkiseudun tuntemus ja aikaisempi kokemus kuljetusalalta. Kuljettajana tulet toimimaan myös asiakaspalvelijana, joten reipas asenne on työssä tarpeen. Sinulla tulee olla voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys sekä digipiirturikortti. Aikaisempi kokemus kuljetustehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi.

Työtä tehdään pääosin arkipäivisin, mutta myös viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Vuoroja on aamu,- päivä,- ilta ja yövuoroissa.

Hakijalla tulisi olla:

  • C tai CE Ajokortti ammattipätevyyksineen

  • Digipiirturikortti

  • Adr ja muut luvat katsomme ehdottomasti eduksi.

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin lähetä hakemuksesi jo tänään! Haastattelemme ehdokkaita läpi hakuajan ja teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Hae paikkaa viimeistään 03.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: jukka.paananen@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Logistiikka on sisälogistiikan palveluratkaisuihin erikoistunut yritys. Työllistämme vuosittain jo yli 3000 työntekijää. Tarjoamme erittäin monipuolisia mahdollisuuksia eripituisiin ja erityyppisiin työtehtäviin logistiikan alalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Kuorma-autonkuljettaja monipuolisiin työtehtäviin

Barona Logistiikka
Vantaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 04.08.2021

Jaa työpaikkailmoitus