Skip to main content

Kuorma-autonkuljettaja, Suomen Siisti Piha Oy

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme asiakkaallemme Suomen Siisti Piha Oy:lle jakelu KUORMA-AUTONKULJETTAJIA pitkäkestoiseen työsuhteen, jossa mahdollisuus vakinaistumiseen asiakkaan kirjoille. 

Työtehtävässä ajat kuorma-autoa jossa on nosturi hytin takana. Tehtäväsi on lastata kuorma kuormalistojen mukaisesti ja toimittaa tavarat perille hyvällä asiakaspalveluotteella. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työ on 2-vuorotyötä (klo 6 - 14 ja 14 - 22).

Edellytykset:

- C-ajokortti

- Digikortti

- Ammattipätevyys

- Hyvät asiakaspalvelutaidot

Katsotaan eduksi:

- Kokemus nosturiautoajoista
- Tie- ja työturvakortti

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työnkijän löydyttyä. Lisätietoja hakuun liittyen antaa Mari Heino, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, [email protected], 044 777 5108.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kuorma-autonkuljettaja, Suomen Siisti Piha Oy

Henkilöstöpalvelu Heimo
Uusimaa
Espoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 15.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti