Skip to main content

Kyberturvallisuuskonsultti

Etsimme kyberturvallisuuskonsultteja huolehtimaan laajoista kyberturvallisuuden konsultointitehtävistä erityisesti teknisen tietoturvallisuuden sekä soveltuvin osin myös pilvipalveluiden tietoturvallisuuden alueilla.

Minkälaisesta tehtävästä on kyse?

Tulet toimimaan tärkeänä jäsenenä kyberturvallisuuden konsultti- ja asiantuntijajoukossamme. Haemme tekijöitä usealla eri profiililla, joten emme odota osaamista kaikesta alla olevasta, mutta odotamme vahvaa osaamista ja työkokemusta ainakin muutamasta alla olevasta osaamisalueesta:

 • Teknisten järjestelmien ja sovellusten tietoturvan nykytilan tekniset arviointikartoitukset
 • Tietoturvatarkastukset ja haavoittuvuustestaukset
 • Tekninen tietoturvasuunnittelu
 • Fyysinen tunkeutumistestaus tai digitaalisten järjestelmien penetraatiotestaus
 • Järjestelmien ja sovellusten tietoturvan kehittäminen ja tietoturvasuunnittelu
  • Web-sovellusten tietoturva
  • Ohjelmistokehitys
 • Tietoturvasuunnittelu, -kehittäminen tai tietoturvajohtaminen
 • Tietoturvaraportointi
 • Tietoverkko-osaaminen: esim. tietoliikenneanalyysit ja riskianalyysit
 • Linux- ja Windows-pohjaisten järjestelmien tietoturvan kehittäminen, arviointi ja/tai ylläpito
 • Infrastruktuuriratkaisujen ylläpito ja rakentaminen
 • Pilvipalveluiden tietoturva (AWS, Azure, GCP, O365)

Aikaisempi kokemus konsultointitehtävistä, tuntemus alan tietoturvastandardeista ja -viitekehyksistä (mm. ISO/IEC 27000, OWASP ASVS, NIST Cybersecurity Framework, CIS Controls, VAHTI-ohjeet, KATAKRI) ja DevSecOps, DFIR-, SIEM/SOC- tai Sysadmin-kokemus luetaan eduksi, samoin kokemus ohjelmistokehityksestä ja ohjelmistokehitysprojekteista. Lisäksi arvostamme tietoturva-alan opintoja, kursseja ja muita ammatillisen teknisen tietoturvallisuuden sertifikaatteja sekä pätevyyksiä (esim. CISSP, SSCP, CCSP, OSCP, CISA, CISM, GIAC-sertifioinnit).

Teknisen osaamisen ohella on olennaista halu työskennellä asiakkaiden parissa, sillä kaikki konsulttimme tekevät asiakastyötä.

Työtehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta, ennakointikykyä. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Harrastuneisuuttasi alaan liittyen voit tuoda esille liittämällä hakemukseen portfoliosi tai linkin GitHub-profiiliisi tai vastaavaan.

Mitä tarjoamme?

Meillä pääset osaksi kasvavaa huippuammattilaisten tiimiä. Voit hyödyntää ja kehittää omaa asiantuntijuuttasi sekä yritys- että julkissektorin asiakkaidemme parissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, vaihtelevan työnkuvan ja sopivasti haasteita. Haluamme mahdollistaa jatkuvan oman osaamisen kehittämisen ja niinpä jokainen netumilainen voi käyttää 6 % työajastaan osaamisensa kehittämiseen. Työpaikan sijainnin suhteen olemme joustavia. ​​Voit työskennellä toimipisteellämme Tampereella, Helsingissä, Turussa tai Porissa, mutta tarjoamme myös laajan etätyömahdollisuuden. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan tästä.

Kiinnostuitko?

Jos mielenkiintosi heräsi, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen 28.10.2021 mennessä oheisen linkin kautta. 

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antavat:

 • Harri Suni (liiketoimintajohtaja, kyberturvallisuuspalvelut), harri.suni(at)netum.fi, +358 40 839 2323
 • Marko Hämäläinen (kyberkonsulttitiimin johtaja), marko.hamalainen(at)netum.fi, +358 400 172 517

Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana ja valitulle hakijoille tehdään tarvittavat turvallisuusselvitykset. 

Lisää tietoa kyberturvallisuuspalveluiden liiketoiminta-alueesta löydät osoitteesta https://www.netum.fi/palvelut/kyberturvallisuuspalvelut/.

Mikä Netum?

Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Tällä hetkellä netumilaisia on jo yli 170.

Netumin tavoitteena on olla alan luotetuin kumppani ja halutuin työnantaja. Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta asiakkailtamme kolmannen osapuolen tekemissä asiakaskokemusmittauksissa. Asiakaskuntaamme on ensisijaisesti julkinen sektori mutta kasvavassa määrin myös yksityinen sektori.

Liiketoimintaamme kuuluu digitaalisten palvelujen kehittämistä, tiedolla johtamista, kyberturvallisuuspalveluita, tietojärjestelmien jatkuvuuspalveluita, integraatiopalveluita ja johdon konsultointipalveluita. Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä ja rakennamme yhdessä toimivampia palveluita.

Haluamme, että työilmapiirimme on rento ja että meillä on mukavaa olla töissä. Pidämme mielellämme kiinni työntekijöistä, jotka haluavat kehittää itseään ja tarjoamme siihen mahdollisuuden. Pääset vaikuttamaan työvälineisiisi ja lounasetu, virkistysetu, työmatkaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työkykyvakuutus ovat käytössäsi. Kokoonnumme muutaman kerran vuodessa juhlimaan yhdessä koko yrityksen voimin. Saimme maaliskuussa 2021 Great Place to Work -sertifikaatin osoituksena hyvästä työpaikasta.

Kulttuurimme keskiössä on auttaa toisiamme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menestymään.

Netumin toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Porissa.

Kyberturvallisuuskonsultti

Tampere
Helsinki
Turku
Pori
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 20.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus