Skip to main content

Kylmä- ja huoltoasentajia eri puolille Suomea

Viessmann Kylmäjärjestelmät Oy on yksi Suomen johtavista kokonaisvaltaisten kylmäratkaisujen tarjoajista. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat keskus- ja omakoneelliset kylmäkalusteet, kylmähuoneet ja puhdastilaratkaisut. Palvelemme asiakkaitamme asentamalla kylmäjärjestelmiä ja huoltamalla niitä koko niiden elinkaaren ajan. Vahvistimme kasvuamme Suomessa ostamalla Suomen Jääkylmä Oy:n ja FCool Oy:n. Yhdessä tarjoamme asiakkaillemme entistä parempaa ja kattavampaa palvelua!

Haemme nyt

Kylmä- ja huoltoasentajia

pääkaupunkiseudulle sekä Porvoon, Turun, Lahden ja Kuopion seuduille.

Kylmäasentajana työskentelet monipuolisissa kylmälaitosten asennustehtävissä osana asennustiimiä. Asennuskohteemme ja projektimme sijaitsevat ympäri Suomea.

Huoltoasentajan tehtävä koostuu vika- ja kausihuoltotehtävistä, laitosasennuksista sekä osallistut myös päivystystyöhön. Huoltoasentajana toimit itsenäisesti paikallisissa kohteissamme.

Hakijalta edellytämme:

  • Kylmäalan koulutusta tai osaamista

  • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja itsenäistä työskentelyotetta

  • Valmiutta liikkuvaan työhön ja joustavaan työaikaan

  • Ajokorttia (vähintään B)

  • Riittävää suomen kielen taitoa (vähintään B1.1.-kielitaso), muu kielitaito katsotaan eduksi

Voit olla joko vastavalmistunut tai jo kokeneempi kylmäasentaja tai kylmäalan osaamista kerryttänyt sähköasentaja. Menestyt tehtävässä, kun olet huolellinen, tiimityöskentelytaitoinen ja viihdyt työssä asiakkaiden parissa.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, vakituisen työtehtävän, ammattitaitoiset työkaverit sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Käyttöösi saat nykyaikaiset työvälineet ja turvallisen ajoneuvokaluston.Työntekijöillämme tarjoamme mm. liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä kattavan työterveyshuollon. Meillä huolehditaan henkilöstöstä, viihdytään töissä ja tehdään pitkiä työuria!

Lisätietoja tehtävistä saat huoltopäällikkö Jarmo Luostolta. Jarmon tavoitat arkisin 08.00 – 16.00 välillä numerosta 050 358 1777 tai sähköpostilla luoj@viessmann.com.

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 19.12.2021 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Kylmä- ja huoltoasentajia eri puolille Suomea

Porvoo
Uusimaa
Turku
Lahti
Kuopio
Kokopäiväinen
Ei työkokemusta
Ammatillinen koulutus
Muu koulutustaso
Muu / neuvoteltavissa

Julkaistu 26.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja