Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Laadunohjaaja, mittaus

Sandvik Mining and Rock Solutions -liiketoiminta-alue on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, murskaimet, lastaus- ja kuljetuslaitteet sekä materiaalinkäsittelyn laitteet. Tampereen tehdas on porauslaitteiden globaali teknologia- ja valmistuskeskus. Haemme nyt aktiivista ja aikaansaavaa laadunohjaajaa koneteknisiin mittaustehtäviin pintaporalaitteiden tuotanto-organisaation laatuosastolle.

Keskeiset tehtäväsi

Työskentelet tuotannon mittausosastolla ja vastuullasi on erilaiset kappaleiden mittaamiseen liittyvät laadunvarmistustehtävät (3D-mittaukset, käsimittaukset ym.). Toimit tiiviissä yhteistyössä tehtaan eri sidosryhmien kanssa varmistaen näin jatkuvan parantamisen prosesseissamme sekä tuotteissamme.

Odotamme sinulta

Sinulla on kokemusta konepajateknisistä mittauksista (koordinaattimittauslaitteet, 3D-skannaus, käsimittavälineet) sekä tehtävään soveltuva koulutus. Myös koneistustausta ja -osaaminen sekä valmistusmenetelmien ymmärrys katsotaan eduksi. Ymmärrät kappaleiden tolerointien, mittaamisen ja tulosten dokumentoinnin perusperiaatteet. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, käytännönläheistä työskentelyotetta sekä vuorovaikutustaitoja. Tiimityötaidot ja palveluhenkinen asenne ovat tehtävässä menestymisen kannalta välttämättömiä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen haastavissa, monipuolisissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä. Saat hyvän perehdytyksen, tukea ammattitaitoiselta tiimiltä sekä ison kansainvälisen yrityksen edut ja mahdollisuudet. Lisäksi tarjoamme kestävään kehitykseen keskittyvän, monipuolisen ja osallistavan yrityskulttuurin, jossa arvoina ovat innovaatio, reilu peli, asiakaskeskeisyys ja voittamisen tahto. Me sandviklaiset uskomme, että kokemusten, näkökulmien ja taustan monimuotoisuus edesauttavat onnistumisia työntekijöillemme, yrityksellemme ja siten myös asiakkaillemme. Tutustu lisää Sandvikiin ja sen työntekijöihin: stories hubLinkedIn tai Facebook. Katso mitä työntekijämme kertovat työstään: https://youtu.be/hLFWll-bZ7ET

Lisätietoja/yhteydenotot

Thomas Heath, Production Quality Engineer, p. 040 357 6559.

Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44444 (klo 8-16).

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sunnuntaihin 5.9.2021 mennessä. Tartu tilaisuuteen ja toimi nopeasti, sillä haastattelemme jo hakuajalla.

Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa home.sandvik/careers.

Hakiessasi tehtävää muistathan liittää mukaan myös varsinainen hakemuksesi kohdassa, jossa pyydetään lisäämään CV.

Työpaikan tunnus on R0027282.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Laadunohjaaja, mittaus

Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 06.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
+900 milj. euroa
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti