Skip to main content

Laadunvarmistusinsinööri

Fortum Recycling&Waste tarjoaa ympäristöasioiden hallintaan ja materiaalitehokkuuteen liittyviä palveluita Pohjoismaissa. Me parannamme asiakkaidemme materiaali- ja energiatehokkuutta tarjoamalla heille kierrätys-, uudelleenkäyttö- ja loppusijoitusratkaisuja sekä maaperänkunnostus ja ympäristörakennuspalveluita.

Tehtävästä

 

Haemme laadunvarmistusinsinööriä Riihimäelle Kuulojankadun materiaalijalostamoiden muovilaboratorioon noin vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Laadunvarmistusinsinöörin monipuolisessa tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään osaamistasi osana kokenutta tiimiä kasvavalla ja kehittyvällä toimialalla.

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluvat mm. muovilaboratorion laadunvarmistuslaitteiden käyttö, muovikalvonäytteiden analysointi ja raportointi. Toimenkuva sisältää myös työohjeiden tekoa jalostamoille sekä muovinkierrätyslaitokselle. Työtehtävien ohella on mahdollisuus tehdä päättötyö, jonka aihe sovitaan työsuhteen alussa.  Muovilaboratoriossamme työskentelee myös toinen laadunvarmistusinsinööri, jonka kanssa teette tiiviisti yhteistyötä ja toimitte toistenne sijaisina. Työtä tehdään päivävuorossa ja työaika on 37,5 h/viikko

 

Miksi Fortum?

Aikamme suurin haaste odottaa meitä. Energiajärjestelmän uudistaminen on välttämätöntä edistääksemme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Päästäksemme kohti tavoitteitamme olemme sitoutuneet avoimen työkulttuurin edistämiseen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia. 

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja merkityksellisen ympäristön kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi. Tuemme sinua sillä yksilöllisellä urapolulla, jonka itsellesi määrität. Uskomme että monimuotoisuus ja inklusiivisuus auttavat meitä uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

Fortumin työntekijänä sinulla on kattavat terveydenhuollon palvelut, nykyaikaiset ja toimivat työvälineet sekä tinkimätön työturvallisuuden taso, johon sinulta vaaditaan ehdotonta sitoutumista. Työntekijöiden hyvinvointiin kiinnitetään huomiota myös monin eri tavoin

Mitä odotamme sinulta

Uudelta tiiminjäseneltä Fortum odottaa oppimishaluista, oma-aloitteellista ja aktiivista pitkäjänteistä asennetta. Toimit tiiviisti yhteistyössä myynnin ja tuotannonsuunnittelun kanssa, joten toivomme sinulta iloista, reipasta ja ulospäin suuntautunutta asennetta, joka helpottaa sinua työtehtäviesi hoitamisessa. Taustaltasi voit olla jo teollisuuden tuotantoprosessien ammattilainen tai työuraasi aloitteleva teknisen koulutuksen omaava henkilö. Suomen kielen taitosi on hyvä ja arvostamme suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi 13.12.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa  Elsi Helenius, 050 366 3398 tai [email protected].

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

 

Fortumissa ajamme muutosta, jolla on merkitystä. Olemme eurooppalainen energiayhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, kaasua, lämpöä, jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Yhdessä tytäryhtiömme Uniperin kanssa olemme Euroopan kolmanneksi suurin CO2-päästöttömän sähkön tuottaja. Noin 20 000 ammattilaistamme sekä toimintamme yli 40 maassa takaavat, että meillä on asiantuntemusta ja voimavaroja kasvaa ja viedä energiamurrosta eteenpäin. Kulttuurimme pohjautuu avoimeen johtamiseen, jatkuvaan kehittymiseen sekä uteliaisuuteen uusia ratkaisuja kohtaan. Haluatko ottaa aktiivisen roolin puhtaamman maailman puolesta? Liity mukaan johtamaan muutosta kanssamme! www.fortum.fi

Fortum vaikuttavuus

Fortum synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Yhteiskunta ja Ympäristö.

Fortum synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen biodiversiteettiin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Fortum

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Fortum Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Laadunvarmistusinsinööri

Riihimäki
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 03.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti