Skip to main content

Laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Oletko varhaiskasvatuksen osaaja, joka on pohtinut mahdollisuutta jakaa osaamistaan ja kokemustaan pedagogiikan saralla? Tässä on tilaisuutesi; Tule laaja-alaiseksi varhaiskasvatuksen erityisopettajaksi Leppävaaraan!

Työkokonaisuuteesi kuuluvat Nuumäen päiväkoti ja Viherlaakson koulun esiopetuksessa kaksi esiopetusryhmää sekä Leppäsillan päiväkoti. Viherlähde on idyllinen ja rauhallinen luonnonläheinen alue, jossa lasten kanssa toiminnasssa on helppo hyödyntää lähimetsää, liikuntapaikkoja ja ympäröivää luontoa rikkaan ja monipuolisen varhaiskasvatuksen toteuttamiseen. Täällä on moninainen oppimisympäristö. Kulkuyhteydet Leppävaaran juna-asemalta on hyvät.

Nuumäen ja Leppäsillan päiväkodeissa on hyvät toimivat ja monipuoliset tilat varhaiskasvatussuunnitelman ja esiopetsssuunitelman mukaisen toiminnan suunnitteluun, kehittämiseen, dokumentointiin ja arviointiin.

Uutena työntekijänä saat hyvän perehdytyksen ja kollegiaalista tukea on tarjolla. Hyvin suunnitelluissa ja toimivissa rakenteissa. Espoossa hyvä huomataan ja yhteisöllisyys näkyy toisista huolehtimisena.

Varhaiskasvatuksen erityisopettajana vastaat yhdessä muun henkilöstön kanssa tukea tarvitsevien lasten varhaiskasvatuksen pedagogiikan suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä. Olet mukana kehittämässä kanssamme yksikön pedagogiikkaa ja inklusiivisia toimintatapoja. Keskiössä ovat lasten yksilölliset tarpeet ja turvallisen toimintaympäristön luominen, jotta jokaisen lapsen on hyvä kasvaa ja oppia uutta omien taitojensa ja vahvuukisen mukaan. Työssä on myös mahdollisuus pedagogisten ratkaisujen kehittämiseen ja kokeilemiseen varhaiskasvatusyksiköissä yhteistyössä varhaiskasvatushenkilöstön sekä kieli- ja kultuuriopettajan kanssa.

Laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja (lveo) toimii erityispedagogisena asiantuntijana vastuualueensa varhaiskasvatusyksikön johtajien tukena ja työparina. Hän ohjaa ja konsultoi henkilöstöä lasten kehityksen, kasvun ja oppimisen tukeen liittyvissä asioissa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä positiivista kohtaamista ja läsnäoloa niin lasten kuin huoltajien kanssa.

Kaikessa toiminnassamme edistämme kestävää kehitystä, ohjaten lapsia kohtuulliseen ja vastuulliseen elämäntapaan.

Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat kaikkea toimintaamme päivittäin.

Johtamisen hyveinä toteutamme erityisesti kuuntelevuutta ja keskustelevuutta ja hyvinvoiva yhteisö on yhteinen voimavaramme.

Työpaikan nimi ja osoite: Nuumäen päiväkoti, Nuumäentie 2
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus
Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus. Lisäksi suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot.

tai

Kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen erityisopettajat.

Tehtävässä edellytetään:
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja
Katja Karlsson p. 0468771448 [email protected]
Työpaikan osoite: Nuumäentie 2, 02710 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2917,86 €/kk
Työ alkaa: 26.9.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 21.10.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2357-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 19.09.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11624714

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti