Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Lääkintävahtimestari Leikkausosasto Kirurginen sairaala

Lääkintävahtimestarimme jäi eläkkeelle – ja nyt etsimme hänelle seuraajaa! Kiinnostaako sinua lääkintävahtimestarin työ nyt ensi alkuun Kirurgisen sairaalan Anestesia- ja leikkausosastolla L  - ja jatkossa Puistosairaalan leikkausosastolla? Ole mukana käynnistämässä ja luomassa jotakin uutta!

Lääkintävahtimestari on tärkeä osa häiriötöntä, sujuvaa ja turvallista leikkaustoimintaa. Hän vastaa osaltaan - anestesialääkärin, kirurgin ja leikkaus-anestesiasairaanhoitajien kanssa - mm. potilaiden siirroista, potilaan tukemisesta puudutusten laiton yhteydessä, leikkausasentojen laitoista sekä avustaa leikkausalueen pesujen ja rajauksen (peittelyn) yhteydessä sekä immobilisaatiohoitojen (lastoitukset) toteutuksessa. Myös erilaisten lääkintälaitteiden käyttöön ja huoltoon liittyvät tehtävät kuuluvat lääkintävahtimestarille.

Yksikössämme Kirurgisessa sairaalassa hoidetaan laskimo- ja rintarauhaskirurgisia potilaita.

Kirurgisen sairaalan anestesia- ja leikkausosasto L muuttaa lokakuussa 2021 yhdessä Töölön Plastiikkakirurgian anestesia- ja leikkausosaston kanssa peruskorjattuun Lastenklinikan kiinteistöön (Puistosairaalaan). Anestesia- ja leikkausosastolla tullaan hoitamaan rintarauhas-, plastiikka-, laskimo- ja leukakirurgisia sekä suu- ja hammassairauksien potilaita. Leikkaussalien (11) ja yleisanestesiahammashoitohuoneiden lisäksi toimintaa on heräämössä ja ns. ulkopisteanestesioissa.

Plastiikkakirurgian myötä Puistosairaalan leikkausosastolla tulee toimimaan myös toinen lääkintävahtimestari - ja Sinulla siis tukena ja turvana huippuammattilainen ja kollega!    

Tarjoamme lääkintävahtimestarille mielenkiintoisen työympäristön, jossa hän voi kehittää omaa työtään hyvässä ilmapiirissä. Työ on vaativaa ja vaihtelevaa, toimenpiteiden kirjo laaja ja useamman eri erikoisalojen tietämystä vaativaa sekä tilanteet nopeasti muuttuvia. Odotamme lääkintävahtimestarilta hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja, itsenäistä työotetta, kiinnostusta hoitoteknologiaa kohtaan, halua toimia perioperatiivisessa ympäristössä ja kehittää toimintaa, sekä kykyä toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Eduksi katsotaan kokemus työskentelystä leikkausosastolla lääkintävahtimestarin tehtävissä.

Lääkintävahtimestareiden työaikamuoto on päivätyönluonteinen jaksotyö.

Hakijoita pyydetään erittelemään joko sähköisen hakemuksen lisätietoihin tai erilliseen liitteeseen työkokemuksensa: missä sairaalassa, millä leikkausosastolla, kuinka pitkä aika ko. leikkausosastolla (v ja kk). Soveltuva koulutus on esimerkiksi lähihoitajan tutkinto, jossa on hankittu valmiuksia lääkintävahtimestarin työhön.

Tervetuloa työkaveriksemme! Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin!
Haku päättyy 20.8.2021.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Lääkintävahtimestarin tai lähihoitajan tutkinto.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Tiedusteluihin vastaavat ja lisätietoja antavat vs. osastonhoitaja Marja Lampola (29.7.–6.8.) p. 050 427 2492, osastonhoitaja Anniina Salo (2.8. alkaen) p. 050 427 1953, sekä ylihoitaja Jarmo Nivalainen (29.–30.7. ja 16.–20.8.) p. 050 427 2334.

Lääkintävahtimestari Leikkausosasto Kirurginen sairaala

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja