Skip to main content

Laatoittaja

ProMesta työllistää rakennusalan ammattilaiset pitkiin työsuhteisiin. Hyppää mukaan ammattilaisten joukkoon. Takaamme ammattilaisillemme vakaan työn.  Meillä on aina pitkät työkeikat, erittäin kilpailukykyiset palkat sekä mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Toimimme Etelä-Suomen alueella ja toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Pukinmäessä ja Porvoon keskustassa.

Etsimme Helsinkiin ammattitaitoista laatoittajaa. Kohteessa märkätilojen vesieristystä, seinien laatoitusta ja kaatovaluja. 

Edellytämme hakijoilta kokemusta laatoituksesta ja vesieristyksistä, siistiä työnjälkeä, itsenäistä ja omatoimista työotetta sekä voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Vedeneristyssertifikaatti katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen. 

Palkka neuvotellaan sopivaksi kokemuksen ja osaamisen mukaan. 

Jätä hakemus osoitteessa http://promesta.likeit.fi/apply/12339097
Lisätietoja: Veli-Pekka puh. 0400 236 788

Eikö tämä ollut etsimäsi rakennusalan työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme tai täytä avoin hakemus, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity rakennusalan työkokemuksesi. Uusia aloituksia pääkaupunkiseudun rakennustyömailla alkaa päivittäin, ja voimme huomioida hakemuksesi soveltuviin tehtäviin. Muista mainita myös mahdolliset suosittelijasi, hyvä palaute aikaisemmilta työnantajiltasi helpottaa työllistymistäsi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti