Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Laatoittaja

Oletko laatoituksen moniosaaja, jolla on runsasta kokemusta vaativista laatoitustöistä? Miltä kuulostaisi uusi työ huoneistoremonttikohteiden parissa? Jatka lukemista, saatamme tarvita juuri sinua! 

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista LAATOITTAJAA työskentelemään huoneistoremonttikohteiden parissa. Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset laatoitustyöt vaihtuvissa kohteissa. Toivomme sinulta alan koulutusta sekä aiempaa työkokemusta laatoittajan töistä, unohtamatta joustavaa asennetta ja halua sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Työn luonne edellyttää B-ajokorttia sekä työturvallisuuskorttia, joten löytyväthän ne takataskustasi. Vedeneristyssertifikaatti ei ole pakollinen.

Työsuhde on määräaikainen, ja työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Ammattilaiselle on tarjolla pidempi työsuhde monipuolisten työtehtävien parissa! 

Mikäli paikka herätti kiinnostuksesi ja uskot olevasi etsimämme tyyppi, täytä hakemus verkkosivuillamme www.amiko.fi pikimmiten ja nappaa itsellesi uusi työ! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Mika, 0504632668, mika.niemi@amiko.fi

Laatoittaja

Kouvola
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus