Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Laatoittaja

Etsimme laatoittajaa asiakkaallemme Riihimäelle!

Tässä kohtaa kyseessä on linjasaneerauskohde, jossa osaava tekijä pääsisi aloittamaan työt välittömästi. Hommaa on tarjolla parin kuukauden pätkä, jonka jälkeen työllistyminen uudelle työmaalle on mahdollista.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta laatoittajan tehtävistä, eduksi katsotaan myös tehtävään koulutus alalle. Mahdollisuus oman auton käyttöön ja vedeneristyssertifikaatti ovat plussaa. Edellytämme sinulta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Reipas työote, ammattitaito ja hyvä asenne työntekoon ovat myös hyvin tärkeitä ominaisuuksia!

Sinulle me voimme tarjota kilpailukykyisen palkan, toimivan ja kattavan työterveyshuollon, hyvät työsuhde-edut sekä laadukkaat työvaatteet.

Laita hakemuksesi tulemaan pian, täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Kaisa Eerola numerosta 040 546 3186.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Kaisa Eerola, kaisa.eerola@adecco.fi

Laatoittaja

Riihimäki
Kokopäiväinen

Julkaistu 20.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus