Skip to main content

Laatoittaja

Etsimme Jyväskylän seudulle ammattitaitoista LAATOITTAJAA loppukesälle ja syksylle 2021.

Tehtävät voivat sijoittua niin uudisrakentamiseen, kuin myös saneerausten puolelle. Töiden aloitus ja kesto ovat kumpikin sovittavissa.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta laatoittajan tehtävistä, kerrothan niistä hakemuksessasi. Eduksi katsotaan rakennusalan koulutus. Mahdollisuus oman auton käyttöön ja vedeneristyssertifikaatti ovat plussaa. Edellytämme sinulta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Ammattilaisen työote ja osaaminen sekä hyvä asenne työntekoon ovat ominaisuuksia, joita kaivataan.

Sinulle me voimme tarjota kilpailukykyisen palkan, toimivan ja kattavan työterveyshuollon, hyvät työsuhde-edut sekä laadukkaat työvaatteet.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Miikka Hintikka, 0504444426, miikka.hintikka@sihti.fi

Laatoittaja

Jyväskylä
Kokopäiväinen

Julkaistu 15.08.2021

Jaa työpaikkailmoitus