Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Laatu- ja kehitysinsinööri

Hexamer oy on erikoistunut silikonikumisten tuotteiden valmistamiseen jo vuodesta 1982 lähtien. Toimitilat ovat Liedon Ilmarisissa lähellä Turkua. Hexamer oy on nopea ja luotettava alihankintapalveluja tuottava yritys. Laaja kokemuksemme vaativien silikonituotteiden valmistuksessa on asiakkaidemme käytettävissä. Asiakaskuntamme on laaja. Valmistamme silikonituotteita mm. medical-, elintarvike-, elektroniikka-, rakennus-, paperi- ja kuljetusteollisuuteen. Tuotantomme on monipuolista ja valmistustekniikkamme taipuvat moneen tarpeeseen. Valmistamme erilaisia nauhatuotteita, muottituotteita, teemme kotelotiivistyksiä, silikoniväripainatuksia ja erilaisia silikoniliitoksia.

Hexamer Oy:ssä on käytössä ISO 9001- laatujärjestelmä. Lisää tietoa Hexamer Oy:stä: www.hexamer.fi.

Hexamer Oy etsii riveihinsä uuteen rooliin laatu- ja kehitysinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työpiste sijaitsee Liedon Ilmarisissa.

Laatu- ja kehitysinsinööri vastaa laatujärjestelmistä sekä tuotannon kehittämisestä ja laadusta, laitehankinnoista ja päivittäisistä välillistä ostoista. Valittu henkilö pääsee myös itse vaikuttamaan tehtäviensä sisältöön omien valmiuksiensa ja kiinnostuksensa mukaan. Työhön sisältyy jonkin verran liikkumista eri toimipisteiden välillä, joten omaa autoa tarvitaan.

Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on jo jonkin verran kokemusta alihankintateollisuudesta ja insinöörin koulutus. Ymmärrys laatujärjestelmistä, ennen kaikkea ISO 9001:sta, sekä FDA-vaatimuksista auttaa tehtävän haltuun ottamisessa. Automaation peruselementtien tunteminen on tulevalle laatu- ja kehitysinsinöörille hyödyksi.

Olet persoonaltasi uudesta ja uuden oppimisesta innostuva, ja sinulle on luontevaa seurata toimialasi kehitystä. Ymmärrät tarkkuuden tärkeyden roolissasi ja olet käytännönläheinen. Koska teet paljon yhteistyötä esimerkiksi tuotannon kanssa, tiimityöskentely asiantuntevassa mutta rennossa tiimissä on sinulle mielekästä. Työyhteisön kieli on suomi, mutta englantia tarvitaan työssä.

Hexamer Oy:n laatu- ja kehitysinsinöörinä sinulla on hieno mahdollisuus päästä osaksi osaavaa tiimiä mielenkiintoisella toimialalla. Lisäksi Hexamerin työntekijöille on järjestetty kattavat työterveyspalvelut. Työaika on liukuva, ja työtä tehdään pääasiallisesti paikan päällä Liedon toimipisteessä.

Kiinnostuitko laatu- ja kehitysinsinöörin tehtävästä? Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 12.11.2021. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla HR-konsultti Maarit Jolla, puh. 040 657 5527, maarit.jolla@adecco.fi. Haethan tehtävää jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa: Maarit Jolla, maarit.jolla@adecco.fi

Laatu- ja kehitysinsinööri

Turku
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 13.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus