Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

LAATU- JA KEHITYSPÄÄLLIKKÖ

Sinä laadun ja kehittämisen ammattilainen

Tarjolla on mielenkiintoinen rooli, jossa energisesti mutta tehokkaasti kehität ja varmistat ensiluokkaisen laadun Instru Optiikan liiketoiminnan prosesseissa

Oletko Sinä Instru Optiikan laatu- ja kehityspäällikkö? Haemme asiantuntijaorganisaatioomme osaavaa ja laajaa kokemusta omaavaa energistä laadun- ja kehityksen ammattilaista, jolla on sopivasti innostusta viedä kehitysasioita eteenpäin. Päätehtäväsi on olla vastuussa ISO 13485-laatujärjestelmien perustamisesta, kehittämisestä, toteuttamisesta ja ylläpidosta pääkonttorissa sekä tuotanto- ja logistiikkapuolellamme. Raportoit Head of Supply Chain:lle ja päätoimipaikkasi sijaitsee Espoon Leppävaarassa uusissa tiloissa. Tarvittaessa olet paikalla myös tuotanto- ja logistiikkakeskuksessamme Tallinnassa.

Työtehtävässäsi vastaat siis laadunvarmistusprosessien hallinnasta ja kehittämisestä johtaen sekä itse tehden jatkuvaa parantamista yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Lisäksi toimit projektipäällikkönä kehityshankkeissa ja olet vahvasti mukana ERP-kehityksessä. Kansainvälinen kehittämisen näkökulma tulee pitkälti Instru Optiikan edustaman Grand Vision -laatuyhteisöstä ja yhteistyön kautta informaation tuonti organisaatiollemme. Käytännössä koulutat henkilökuntaamme prosessikäytäntöihin ja laatuprosesseihin. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla kokemusta ja vahvaa osaamista laatujärjestelmien perustamisesta sekä käytöstä. Toki luonnollisesti etuna olisi MDR-vaatimusten ja ISO 13485-laatujärjestelmien tunteminen. Arvostamme kokemusta kehityksestä, valmistuksesta ja vähittäiskaupasta. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot sekä erinomaiset viestintätaidot niin suullisesti kuin kirjallisesti suomeksi sekä englanniksi. Lisäksi katsomme eduksi tätä tehtävää hakiessa myös venäjän sekä viron kielten osaamisen. 

Tarjoamme vastuullisen tehtävän mielenkiintoisella alalla, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa selkeästi työhösi ja kehittää koko yrityksen prosessien laatua ja toimintaa vastaamaan tulevaisuuden tarpeita. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Ari Rantala, puh. 040 822 7042. Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi (viitenumerolla FI-16084) viimeistään 23.5.2021.

 

Me Instru Optiikka Oy:ssä tarjoamme sinulle mahtavan työyhteisön, joka suuresta koostaan huolimatta toivottaa kaikki uudet työntekijät lämpimästi tervetulleiksi. Olemme perinteinen ja vakaa työnantaja, jonka toimintaa ohjaa halu toimia markkinoiden johtavana näönhuollon ammattilaisena ja asiakkaiden ykkösvalintana. Me olemme osa maailmanlaajuista GrandVision -ryhmää, joka mahdollistaa kansainvälisen yhteistyön ja mielenkiintoiset urapolut. Olemme maamme markkinajohtaja, ja meille on sydämen asia löytää asiakkaan jokaiseen elämäntilanteeseen sopivat näkemisen ratkaisut.

LAATU- JA KEHITYSPÄÄLLIKKÖ

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 24.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja