Skip to main content

Mitsubishi Logisnext Europe Oy (aiemmin Rocla Oy) suunnittelee, valmistaa ja tarjoaa huipputeknologiaa logistisiin ratkaisuihin sisältäen laajan valikoiman trukkeja, automaatiojärjestelmiä sekä näihin liittyviä ratkaisuja ja palveluja. Toimintomme yhdistyvät globaaleihin megatrendeihin, digitalisaatioon, robotiikkaan, automaatioon ja sähköistykseen.  Toimintomme kattavat uuden tuotteen ja ratkaisun kaikki vaiheet suunnittelusta moderniin valmistukseen ja logistisiin toimintoihin. Olemme Mitsubishi Logisnext -yhtiöiden Euroopan tuotekehityskeskus. Sijaitsemme Järvenpäässä vain 30 minuutin päässä Helsingistä.  Täällä meitä työskentelee 450 ammattilaista tuotekehityksessä, tuotannossa, automaatioliiketoiminnassa sekä tukitoiminnoissa. Luomme yhdessä innovaatioita, jotka mullistavat materiaalinkäsittelyä ja tapaamme työskennellä.

 

Haemme Järvenpäähän tuotannon laatuorganisaatioon

LAATUINSINÖÖRIÄ

vahvistamaan osaavan laatutiimimme toimintaa, jossa jokainen panostaa yhteiseen onnistumiseen. Osana tiimiämme pääset edesauttamaan laatutoimintojemme kehittymistä Mitsubishi-brändin sekä konsernin asettamalle korkealle tasolle. Etsimme tiimiimme tiimipelaajaa, joka tarvittaessa pystyy itsenäiseen työskentelyyn.

TEHTÄVÄT JA VASTUUT

Tehtäviisi kuuluvat automaattitrukkien tuotannon, sekä sovittujen toimittajien ja alihankkijoiden laadun kehittäminen ja ylläpito. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon eri sidosryhmien kanssa sekä pääset vaikuttamaan aidosti trukkien valmistukseen ja laatuun. Tehtävään sisältyy toimittajien ja sisäisten auditointien tekemistä yhdessä muiden kollegojen kanssa.

ODOTAMME SINULTA

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta ja muutaman vuoden kokemusta operatiivisista laatutehtävistä sekä laadun kehittämisestä
  • Lean ja Six Sigma -filosofioiden tuntemusta
  • Liiketoimintaymmärrystä ja kykyä toimia monimutkaisessa ympäristössä
  • Ongelmanratkaisukykyä sekä halua haastaa totuttuja käytäntöjä
  • Kehittämishalua - vaikeimmatkin haasteet innostavat sinut etsimään uusia ratkaisuja
  • Hyvää englannin ja suomen kielen taitoa

Toivomme, että sinulle on jo kehittynyt ymmärrys laadun merkityksestä koko tuotteen elinkaaren aikana sekä ymmärrät laadun merkityksen globaalissa konsernissa. Lisäksi luemme eduksi, että pystyt poimimaan oleelliset asiat isoista kokonaisuuksista ja kiteyttämään ne tehtäviksi eri sidosryhmille.

TARJOAMME

  • Aidosti globaalin työympäristön
  • Ammattimaisen, mukavan, innostavan sekä kannustavan työyhteisön
  • Kehittymismahdollisuuden asiantuntijana tai vaativampiin tehtäviin
  • Joustavat työskentelyajat

Miten toimimme

Positiivinen organisaatiomme perustuu matalaan hierarkiaan, jossa toimimme ketterien toimintamallien mukaan ja kannustamme avoimeen kommunikaatioon.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä, ergonomiset ja viihtyisät työtilat, kattavan työterveyshuollon, vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksia sekä kätevän sijainnin vain 30 minuutin päässä Helsingistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Quality Assurance Manager Antti Murto, puh. 050-526 5781.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 3.11.2021 mennessä osoitteesta https://rekry.logisnext.eu. Hae heti!

 

www.mitsubishilogisnexteurope.fi

Laatuinsinööri

Järvenpää
Kokopäiväinen

Julkaistu 20.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus