Skip to main content

Haemme laivanrakentamisen tukitoimintoihin laatuinsinööriä

Laatuinsinöörinä osallistut toimintajärjestelmän (ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001) ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Organisoit sisäisen auditointiprosessin osallistuen itsekin sisäisten auditointien suorittamiseen. Olet mukana myös toimittaja-auditoinneissa. Projekteissa laadit projektin laatusuunnitelman yhdessä projektiorganisaation kanssa. Seuraat ja varmistat projektin laatuvaatimusten täyttymistä ja puutut tarvittaessa epäkohtiin. Osallistut tarvittaessa suunnitteluvaiheen katselmointeihin, korjaavien toimenpiteiden seurantaan ja valvontaan sekä sisäisten laaturaporttien laadintaan.

Osaat soveltaa erilaisia laatutekniikoita ongelmanratkaisuprosesseissa ja kehität yhdessä muun organisaation kanssa prosesseja, prosessikuvauksia sekä ohjeistusta. Tuotat tarvittaessa raportteja havainnoista, analyyseistä ja kehityssuunnista.

Työskentelet yhdessä linja- ja projektiorganisaation, asiakkaan ja muiden sidosryhmien kanssa. Sinulla on halu kehittää laadunvarmistusmenetelmiä. Olet analyyttinen ja tarkastelet asioita kriittisesti niin teknisesti kuin taloudellisesti ja huomioit myös riskinäkökulman.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen (ins. / DI) koulutus ja käytännössä hankitut valmiudet tehtävien hoitoon. Toivomme sinulta muutaman vuoden työkokemusta esim. suunnittelu-/ projektitehtävistä, laadunhallinnasta, nykyaikaisten prosessien tuntemusta, itsenäistä työskentelyotetta, hyviä yhteistyö- ja koordinointitaitoja sekä sujuvaa englannin kielen taitoa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa laatupäällikkö Jarkko Merilä, p. +358 40 746 5390 arkisin klo 9-15

Laatuinsinööri

Rauma
Kokopäiväinen

Julkaistu 25.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus