Skip to main content

Laatuinsinööri (Quality Engineer)

Etsimme asiakkaallemme STERIS FINN-AQUA Tuusulaan kasvun vahvistukseksi

 

LAATUINSINÖÖRIÄ (QUALITY ENGINEER)

 

STERIS FINN-AQUA kehittää, valmistaa ja markkinoi prosessilaitteita lääketehtaille ja biotekniikkayrityksille. Finn-Aqua® puhdasvesitislaimet ja höyrysterilaattorit ovat alallaan käsitteitä ja yhtiöllä on vahva teknologiatausta. Yli 98 % tuotannosta suuntautuu vientiin. Tuusulassa sijaitsevassa yrityksessä työskentelee yli 180 alan ammattilaista.

STERIS FINN-AQUA kuuluu kansainväliseen STERIS Corporation –yhtymään, joka on listattu New Yorkin arvopaperipörssissä. Yhtymän liikevaihto on noin 4 mrd USD ja henkilöstöä on noin 16 000. www.steris.com

Laatuinsinöörin tehtävässä ylläpidät ja kehität laatujärjestelmää (ISO9001) yhdessä esimiesten ja henkilöstön kanssa. Vastaat prosessien ja tarvittavien laatumenetelmien kehittämisestä ja kehitysprojektien läpiviemisestä esimerkiksi LEAN periaatteita ja menetelmiä hyödyntäen. Osallistut sisäisiin ja ulkoisiin auditointeihin, seuraat poikkeamia ja tuet vastuuhenkilöitä laatuun liittyvissä asioissa.

  

Odotamme sinulta:

  • vahvaa kokemusta alalta
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • hyvää tietämystä ja kokemusta ISO9001 standardista
  • hyvää tuntemusta laadun työkaluista (LEAN, FMEA, SPC)
  • lakien, standardien ja viranomaisvaatimusten tuntemusta
  • kokemusta laatudokumenttien kirjoittamisesta
  • jämäkkää, tarkkaa ja kehittävää työotetta
  • englannin ja suomen kielen taitoa

 

Tarjoamme sinulle vakituisen tehtävän kansainvälisessä yrityksessä, jossa pääset vaikuttamaan tuotteen ja prosessin laatuun, tehokkuuteen, toimitusvarmuuteen ja tuottavuuteen. Yhtiö tarjoaa hyvät henkilöstöedut ja liukuvan työajan.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian mutta viimeistään 31.10.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Yhtiöiden Kati Kulin, puh. +358 40 7160 379 ja Maarit Halonen, puh. +358 44 084 5556

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Laatuinsinööri (Quality Engineer)

Uusimaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti