Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Laatukoordinaattori Fineweld Sverige Ab:lle

Fineweld Oy on yksi Pohjoismaiden suurimmista teollisuusprojektien valmistukseen ja asennukseen erikoistuneista perheyrityksistä. Kansainväliset asiakkaamme toimivat pääasiassa kaivos-, metsä- ja kemianteollisuuden parissa. Fineweld Oy työllistää yli sata henkeä ja asiakkaidemme projektit sijaitsevat pääasiassa Ruotsissa ja Suomessa.

Fineweld Oy on saanut yrityshistoriansa toistaiseksi suurimman tilauksen Northvoltilta Ruotsista. Northvolt on aloittanut suuren akkutehtaan rakentamisen Skellefteåhon.

Fineweld konserni kasvaa

Haemme Fineweld Sverige Ab:n palvelukseen Ruotsiin Skellefteån käynnissä olevaan projektiin kahta

LAATUKOORDINAATTORIA

Tehtäviisi kuuluu kentällä tapahtuva projektin valvontatyö, asennuksiin liittyvien vaatimusten koordinointi ja laatuohjeistusten laadinta. Tärkeä osa työtä on dokumentaation laadinta ja hallinta sekä muut yleiset laadunhallintaan liittyvät työtehtävät. Teet tiiviissä yhteistyötä yrityksen sisällä ja yhteistyökumppanien kanssa.

Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä matkustushalukkuutta. Sinulla on hyvät organisointi- ja neuvottelutaidot, positiivinen ja vastuullinen asenne. Olet toimeen tarttuva ja kommunikoit suomen ja englannin kielellä. Hallitset alalla yleisesti käytettävät IT-ohjelmat.

Tarjoamme: - monipuolisen ja vastuullisen tehtävän mielenkiintoisten projektien parissa
                     - vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja kasvavassa Fineweld konsernissa
                     - kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi
                     - ammattitaitoisen tiimin tuen, hyvän työilmapiirin ja tekemisen meiningin  

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.8.2021 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

 

Laatukoordinaattori Fineweld Sverige Ab:lle

Kokkola
Kokopäiväinen

Julkaistu 11.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus