Skip to main content

Laatukoordinaattori, perhehoito

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Ostopalvelut palveluyksikkö

Talvikkitie 37, 01300 VANTAA

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.03.2022 tai sopimuksen mukaan - 


Hei, sinä sosiaali- tai terveydenhuollon osaaja! Kiinnostako Sinua ikääntyneiden ja vammaisten palvelujen tulevaisuus? Oletko huolissasi palvelujen saatavuudesta ja riittävyydestä tulevaisuudessa? Nyt olisi tarjolla monipuolinen ja palkitseva tehtävänkuva, jossa pääset vaikuttamaan tulevaisuuden vanhus- ja vammaispalvelujen kokonaisuuteen.

Etsimme laatukoordinaattoria järjestämisen ja laadunvalvonnan tiimiin Vanhus- ja vammaispalvelujen palvelualueelle nykyisen huippuosaajan siirtyessä uusiin tehtäviin palvelualueen sisällä. Työ painottuu perhehoidon koordinointiin, järjestämiseen, valvontaan ja kehittämiseen, jolloin kyky ymmärtää ja hallita asiakokonaisuuksia ja prosessinomaista työtä ovat merkittävässä osassa.

Järjestämisen ja laadunvalvonnan tiimi toimii osana Ostopalvelujen yksikköä, jonne on keskitetty ostopalvelujen hankinta ja hallinnointi, palvelujen järjestäminen ikääntyneille ja vammaisille kuntalaisille sekä palvelutoiminnan laadunvalvonta sekä oman, että ostetun palvelun osalta. 

Laatukoordinaattori vastaa ennakkovalmennuksista, perhehoitajan kanssa tehtävien toimeksiantosopimusten sisällöllisestä valmistelusta, sekä perhehoidon järjestämisestä ja laadunvalvonnasta, joten hyvät dokumentointitaidot sekä kirjallinen ilmaisu katsotaan eduksi. Perhehoitajien ohjaus- ja neuvontatyössä kuin myös muussa päivittäisessä työssä toimeen tarttuva ja itseohjautuva asenne, mutta myös tiimityövalmiudet- ja kyky ovat avainasemassa tehtävässä onnistumiselle. 

Roolissaan laatukoordinaattori toimii palvelualueella perhehoidon asiantuntijana tehden aktiivisesti yhteistyötä muiden asiantuntijoiden kanssa toimialatason perhehoidon kehittämisessä, joten edellytyksenä on aikaisempi perehtyneisyys perhehoidon ja kaupungin välisiin sopimuspykäliin sekä hyvät vuorovaikutus- ja kohtaamistaidot. Työ edellyttää valmiutta matkustamiseen ja oman auton käyttömahdollisuus on suuri etu.

Perhehoidon laatukoordinaattorin tehtävänä on järjestää vuosittain uusien perhehoitajien ennakkovalmennuksia ja tuoda perhehoitotyötä näkyväksi. Perhehoidon tavoitteena on antaa perhehoidossa olevalle henkilölle mahdollisuus kodinomaiseen hoitoon ja läheisiin ihmissuhteisiin sekä edistää hänen perusturvallisuuttaan ja sosiaalisia suhteitaan, laatukoordinaattorin tehtävänä on valvoa näiden tavoitteiden toteutumista.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä osaavan ja lämminhenkisen tiimin tuen. Osallistut merkityksellisen työn tekemiseen upottamalla kädet toden teolla saveen, joten siedäthän toisinaan paineen- taikka stressintunnetta. Toimit työssäsi tiiviissä yhteistyössä eri ammattilaisten, palvelun käyttäjien, heidän läheistensä ja muiden sidosryhmien kanssa edistäen ja turvaten ikääntyneiden ja vammaisten kuntalaisten hyvää arkea nyt ja tulevaisuudessa.


Haastattelut pidetään viikolla 7.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva sosiaali- tai terveydenhuoltoalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme:  

  • Perehtymistä perhehoidon ja kaupungin välisiin sopimuspykäliin
  • Valmiutta matkustamiseen ja oman auton käyttömahdollisuus on suuri etu

Luemme eduksi: 

  • Työkokemuksen sosiaali- ja terveyspalveluista katsotaan eduksi, mutta arvostamme erityisesti kokemusta vanhus- ja vammaispalvelussa tehdystä asiakastyöstä ja ymmärrystä sosiaalialan ammattietiikasta.
  • Stressin- ja paineensietokyvyn sekä kykyä ymmärtää ja hallita asiakokonaisuuksia ja prosessinomaista työtä
  • Itseohjautuvuuden sekä kyvyn tiimityöhön 
  • Hyvät dokumentointitaidot sekä kirjallisen ilmaisun
  • Hyvät vuorovaikutus- ja kohtaamistaidot

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 2733,44
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista rokotussuojaa (covid-19), valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

vs. ostopalvelupäällikkö

Hernesniemi Katja

0503145640

[email protected]


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Laatukoordinaattori, perhehoito

Vantaa
Vakituinen
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 16.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti