Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Laatupäällikkö

Finn-Jiit Oy on toiminut teollisuuden alalla kansainvälisesti noin 20 vuoden ajan. Olemme suuntautuneet tekniseen tukkukauppaan, alihankintaan ja jatkojalostukseen. Tarjoamme asiakkaillemme materiaaleihin ja ongelmanratkaisuun liittyvää kokonaispalvelua. Pääkohderyhmäämme ovat teollisuuden globaalit OEM-asiakkaat, kuten laitevalmistajat ja heidän alihankintaverkostonsa. Toimimme vankalla kokemuksella standardiosien sekä eri teollisuuden alojen asiakaskohtaisten sovellutuksien parissa. Finn-Jiit on osa Tukholman pörssissä listattua Addtech-konsernia, joka kehittää ja myy korkean teknologian komponentteja ja järjestelmiä teollisuusyrityksille ja palveluelinkeinoalalle.

www.finn-jiit.fi, www.addtech.fi

Toimintamme kasvaessa haemme joukkoomme

LAATUPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä vastaat yrityksen laatuprosesseista ja niiden kehittämisestä. Vastaat laatujärjestelmän ajantasaisuudesta ja auditointivalmiudesta. Taustasi ja kokemuksesi huomioiden tehtävään tulee sisältymään laatuasioiden lisäksi myös muita vastuita esim. ostotoimintaan ja tuotantoon liittyen. Tehtävän sijaintipaikka on Muurame.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. konetekniikan tai logistiikan insinööri) sekä työkokemusta teollisuudesta tai logistiikasta. Kokemus hankinnan tai myynnin tehtävistä on tehtävässä eduksi. Tehtävä soveltuu myös työuransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle, jolla on jo jonkin verran työkokemusta ja halu kasvaa laatutehtävien ammattilaiseksi. Työssä tarvitaan englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Olet työskentelyssäsi prosessiorientoitunut ja järjestelmällinen. Haluat kehittää sekä itseäsi että yrityksen toimintaa pitkäjänteisesti. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja olet myös hyvään yhteistyöhön kykenevä.

Tarjoamme sinulle vakaan toimintaympäristön, jossa voit kehittyä ja kasvattaa omaa osaamistasi. Saat tehtävääsi myös toimivat työkalut ja hyvän työyhteisön tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Ilpo Niemelä, 040 185 1999 / ilpo.niemela@adecco.fi (lomalla 21.-29.6. sekä viikot 29 ja 30). Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 1.8.2021 osoitteessa www.adecco.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Ilpo Niemelä, 040 185 1999, ilpo.niemela@adecco.fi

Laatupäällikkö

40950 Muurame
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 02.08.2021

Jaa työpaikkailmoitus